PET PET

Nash Tackle XL

Zobraziť katalóg
Nash Tackle XL
Taška – na všetko vybavenie, neprekonateľný úložný priestor, tri jednotlivé, zazipované komory na oddelenie krmiva, jedla a napríklad oblečenia, vhodný na dlhé rybárske výpravy, rozmery: 36×100×39cm
Kód:  JVR048871 Produktové číslo:  5055108933571

Nash Tackle XL

Všetko, čo potrebujete na rybách, bezpečne uložíte do novej tašky Nash Tackle XL. Tento model je objemovo najväčší z celej produktovej série Nash. Nadčasový dizajn a vyhotovenie poskytuje bezkonkurenčné riešenie skladovania. Taška unesie všetko potrebné, od jedla, krmiva až po oblečenie a príslušenstvo. Hlavná priehradka je prakticky rozdelená do troch častí, môžete tak vedľa seba skladovať potraviny aj krmivo pre ryby. Taška je doplnená pevnými tyčami po obvode, ktoré chránia obsah pri preprave a zároveň udržujú tvar tašky Nash. Tradičným podmienkam počas rybolovu je prispôsobené zosilnené a úplne nepremokavé dno. Na pohodlné prenášanie slúži vystužený plecný popruh. 

Kľúčové vlastnosti tašky Nash Tackle XL

  • Neprekonateľne veľký úložný priestor
  • Hlavná komora rozdelená na tri časti
  • Päť externých veľkokapacitných vreciek na zips
  • Vystužené steny na udržanie tvaru
  • Odnímateľný pohodlne vystužený plecný popruh
  • Popruhy na prenos v ruke
  • Robustné nepremokavé dno
  • Rozmery 100 × 36 × 39 cm

Užite si dlhé rybárske výpravy s XL taškou Nash

Hlavná priehradka tašky Nash Tackle XL je rozdelená na tri diely a umožňuje tak prehľadnú organizáciu vecí. Jednotlivé komory sú vybavené zipsom na oddelenie krmiva, jedla alebo oblečenia. Pevné tyče po bokoch slúžia ako výstuha, udržujú tvar tašky a zabraňujú poškodeniu vecí počas prepravy. Taška ďalej ponúkne päť veľkokapacitných vreciek na zips, ktoré sú umiestnené po jej obvode. Do veľkého vrecka vpredu sa zmestí váš Box Logic alebo veľký Tackle Box.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nash Tackle XL
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nash Tackle XL .
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií