AD homeoffice PET

Olpran Maty modrobiele

Zobraziť katalóg
Olpran Maty modrobiele
Športové odrážadlo pre deti, priemer kolies 12 "
Kód:  SPT18700 Produktové číslo:  8595243828648 Stránky výrobcu
Olpran Maty modrobiele Predaj skončil

Olpran Maty modrobiele

Neviete si rady s výberom vhodného odrážadlá pre vaše dieťa od 2 rokov? Potom stavte na športový model značky Olpran a nebudete ľutovať. Na prvý pohled si vás získa veselým modrobielym prevedením a moderným dizajnom s pevným oceľovým rámom. Z odolnej ocele je aj vidlica a riadidlá, ktoré končia ergonomicky tvarovanými madlami pre pohodlný úchop.

O hladký priebeh jazdy sa postarajú pohodlné nafukovacie pneumatiky, bezpečné zastavenie zaistí alumíniové "V" brzda. Odrážadlo je vhodné pre jazdu po spevnenom povrchu, pre ktorú je vybavené hladkými plášti. Pomerne vysoká nosnosť a nízka hmotnosť umožní bezproblémovú manipuláciu aj veľmi drobným ratolestiam. 

kľúčové vlastnosti

  • Športové prevedenie
  • moderný dizajn
  • Pevný oceľový rám, vidlica aj tvarovaná riadidlá
  • Nízka hmotnosť - iba 3,8 kg
  • Vysoká nosnosť - až 45 kg
  • Vhodné pre deti od 2 rokov
  • Pre jazdu po cestách
  • Priemer kolies 12 "

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Olpran Maty modrobiele
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Olpran Maty modrobílé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OLPRAN Maty blau und weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OLPRAN Maty blau und weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OLPRAN Maty kék és fehér.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií