PET PET

Osprey Tempest 30 Stormcloud Grey

Zobraziť katalóg
Osprey Tempest 30 Stormcloud Grey
5 1 hodnotení
Turistický batoh turistický, objem 30 l, hmotnosť 850 g, sivý
Kód:  SPT10045 Produktové číslo:  877257032326 Stránky výrobcu
Osprey Tempest 30 Stormcloud Grey Predaj skončil

Osprey Tempest 30 Stormcloud Grey

Tempest je dámsky variant profesionálneho batohu určeného do hôr aj na dlhšie túry. Dokonalé prispôsobenie podmienkam po stránke ochrany pred prostredím aj pohodlia pre nositeľa sú najviac cenenými prvkami pri dlhých výletoch mimo civilizáciu. Má pripravených veľa vreciek, oddelení aj dômyselných úchytov, aby ste mali najdôležitejšiu výbavu ihneď po ruke.

Kľúčové vlastnosti

  • Panel AirScape pre pohodlie aj podporu
  • Popruh cez prsia s núdzovou píšťalkou
  • Vrchný prístup s pevne uzatvárateľným vekom
  • 2 rýchlo prístupné vrecká na zips na bedrovom páse
  • Systém na rýchle pripnutie/odopnutie palíc
  • Slučky na 2 cepíny
  • Miesto na vodný vak s externým vývodom
  • Sťahovacie predné vrecko + na popruhu

Pohodlie kdekoľvek

Zadný panel AirScape a penová konštrukcia sa zaslúži o jednoduché nosenie ťažkého nákladu, a pritom poskytuje odvetrávanie. Vzdušný materiál a podporný bedrový pás zaisťujú podporu aj pohodlie pri celodennom nosení. K pohodliu pri dlhých túrach dopomôžu aj ergonomické popruhy s nastaviteľnou dĺžkou.

Vybavenie na svojom mieste

Duálny uzáver veka sponou s horným a bočným sťahovaním znamená bezkonkurenčnú spoľahlivosť uzáveru a zmenšenie obsahu, aby čo najmenej prekážal vašim výkonom. V hornej časti veka nájdete aj ďalšie, vhodne umiestnené vrecko na rukavice, čiapku, mapu a iné. Vrecká schované v bedrovom páse umožňujú rýchly a jednoduchý prístup k najčastejšie používaným drobnostiam, ako môže byť mobilný telefón, GPS a podobne.

Na skutočné výpravy

V teplom počasí je dôležité udržiavať správny pitný režim, a tak si môžete do batohu vziať vodný vak s vývodom pri ruke. Máte palice a potrebujete voľné ruky? Unikátny systém Stow-on-the-Go vám ruky rýchlo uvoľní. Jednoducho cez palice pretiahnete dve elastické slučky. Tiež sa nájdu slučky na 2 cepíny a mokrú bundu si uložíte preč od zvyšku vašich vecí.

Doplňujúce informácie:

Rozmery (max.):
25 × 61 × 22 cm

Hmotnosť:
cca 0,85 kg

Vyzkoušejte bezplatně aplikaci Osprey PackSizer (ke stažení v App Store nebo v Obchodu Play). Díky ní snadno určíte, jak velký batoh bude vhodný právě pro vás. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat na velikost. U stejného typu, ale v zelené uvádíte WS/WM. Zde ale žádná není. Děkuji, Natalie.

Diskusia a poradňa k Osprey Tempest 30 Stormcloud Grey
Príslušenstvo pre Osprey Tempest 30 Stormcloud Grey
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Osprey Tempest 30 Stormcloud Grey.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií