Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

OXE Gepard + statív + 32 GB SD karta

Zobraziť katalóg
OXE Gepard + statív + 32 GB SD karta
Fotopasca – s dosahom senzora 20 m, maximálna kvalita fotografie 16 Mpx, rozlíšenie snímača 5 Mpx, maximálne rozlíšenie videa Full HD (1920×1080), rozlíšenie displeja 800 × 600 Mpx, IR prísvit 940 nm, 100° pozorovací uhol, maximálna veľkosť pamäťovej karty 31,25 GB, foto posiela MMS a SMS, napájanie 12 AA batériami, maximálna výdrž 152,17 d, krytie IP66, hmotnosť 414 g
Kód:  SPTcel014 Produktové číslo:  8594200190019

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

OXE Gepard + statív + 32 GB SD karta Predaj skončil

OXE Gepard + statív + 32 GB SD karta

Fotopasca OXE Gepard je ideálnym nástrojom na ochranu majetku i vyhotovenie snímok zveri v prírode, pretože ponúka množstvo pokročilých funkcií, medzi ktorými nechýba veľmi rýchla spúšť (0,4 s) či 90° PIR snímač. Fotopasca vyhotovuje fotografie v rozlíšení 16 Mpx a video vo Full HD, ktorého dĺžku môžete jednoducho nastaviť v rozsahu od jednej sekundy až do 10 minút. Vďaka svojmu maskovaciemuvyhotoveniu nie je fotopasca OXE Gepard na prvý pohľad identifikovateľná, k čomu prispieva aj jej kompaktné vyhotovenie. Táto kvalitne spracovaná fotopasca umožňuje získať jasné, ostré a detailné snímky, a to vo dne aj v noci. Súčasťou tohto balenia je kvalitný statív a 32 GB SD karta.

Kľúčové vlastnosti fotopasce OXE Gepard

  • Maskovací dizajn umožňuje fotopascu dobre ukryť
  • Široká škála využitia fotopasce OXE Gepard
  • Veľký LCD displej zaručí prehľadné zobrazenie informácií
  • Fotografie v rozlíšení 16 Mpx a video vo Full HD
  • Dokonalé nočné zábery vďaka neviditeľnému prísvitu 940 nm
  • Kvalitné diódy LED s dosvitom až 18 metrov
  • Napájanie fotopasce OXE Gepard pomocou 4 ks AA batérií
  • Možnosť dobíjania externým akumulátorom
  • Jednoduché nastavenie fotopasce OXE Gepard vďaka menu v českom jazyku
  • Súčasťou balenia je kvalitný statív a 32 GB SD karta

Kompaktné rozmery zaručia maximálnu nenápadnosť

Fotopasca OXE Gepard vyniká kompaktnými rozmermi, čím sa stáva najmenšou fotopascou zo série OXE. Zostane tak vždy dokonale nenápadná a pripravená na zhotovenie špičkových záberov. Aj napriek malým rozmerom, 108,5 × 75,5 × 46 mm poskytuje fotopasca OXE Gepard výborný výkon a veľké množstvo praktických funkcií.

Špeciálne maskovacie vyhotovenie fotopasce OXE Gepard s ochranou IP65

Na dokonalú ochranu fotopasce OXE Gepard pred nepriaznivým počasím slúži špičková ochrana IP65, ktorá odolá dažďu i snehu. Pri výrobe fotopasce bolo zvolené precízne maskovacie vyhotovenie, ktoré ideálne zapadne do slovenských prírodných podmienok. Vďaka tomu fotopasca nenarušuje život voľne žijúcich zvierat, a zároveň je nenápadná pred vandalmi. OXE Gepard je bežným okom takmer neviditeľná,vďaka čomu má veľmi široké využitie, od sledovania zveri po ochranu záhrad, domov, chát a pod.

Prísvit fotopasce v neviditeľnom spektre

Fotopasca OXE Gepard je vybavená 22 diódami LED s prisvietením v neviditeľnom spektre 940 nm, vďaka čomu sú vytvorené snímky vždy kvalitné. Pri zhotovení snímky fotopasca navyše nevytvára žiadny záblesk, takže nedochádza k vyplašeniu zveri či upozorneniu zlodeja. Diódy LED fotopasce OXE Gepard sú od seba oddelené priehradkami, ktoré bezpečne zabraňujú odleskom slnka.

Kvalitné materiály a najnovšie technológie fotopasce OXE Gepard

Na výrobu OXE Gepardu boli využité špičkové materiály a najmodernejšie technológie, ktoré vytvárajú z fotopasce ideálny nástroj na sledovanie. Kamera má uhol záberu 90° s funkciou Auto IR Filter. Poteší vás aj kvalitný PIR senzor, ktorý je používaný pri bezpečnostných kamerách. Senzor je možné nastaviť na rôzne úrovne citlivosti, v závislosti na vašich požiadavkách a aktuálnej situácii. Menu fotopasceOXE Gepard je kompletne v českom jazyku, čo umožňuje jednoduché a rýchle nastavenie.

Úsporná činnosť vďaka jednoduchému napájaniu

Fotopasca OXE Gepard využíva na svoj chod 4 ks AA batérií, ktoré je možné jednoducho umiestniť do špeciálneho batériového boxu nad displejom. Môžete si zvoliť alkalické aj lítiové batérie, v závislosti na aktuálnych podmienkach a vonkajšej teplote. Fotopascu OXE Gepard je možné napájať aj externým akumulátorom, ktorý sa dá k fotopasci pripojiť pomocou svoriek a napájacieho kábla.

Prehľadný displej a ovládanie v českom jazyku

Na bezproblémové ovládanie je fotopasca OXE Gepard vybavená 2“ LCD displejom a ovládaním v českom jazyku. Zobrazované prvky sú na displeji veľmi výrazné a ostré, takže je zaručená maximálna čitateľnosť. Pomocou displeja môžete ľahko zobraziť urobené snímky aj namieriť fotopascu presne do požadovaného smeru. Na ovládanie fotopasce OXE Gepard sú k dispozícii aj praktické tlačidlá na bočnýchstranách vedľa LCD displeja.

Veľké množstvo možností využitia fotopasce OXE Gepard

Fotopasca OXE Gepard vyniká širokou škálou využitia, takže ju môžete bez problémov použiť na sledovanie prírody a divokej zveri, ochranu majetku aj monitorovanie domácich miláčikov. K dispozícii je tiež veľké množstvo praktických funkcií, ako napríklad možnosť sériového snímania či časozberný režim. Nech už sa rozhodnete použiť fotopascu OXE Gepard na akýkoľvek účel, vždy získate dokonalý obraz asnímky v najvyššej kvalite.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
414 g Hotovo!
Rozlíšenie displeja
800 × 600 Hotovo!
Maximálna kvalita fotografie
16 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie snímača
5 Mpx Hotovo!
Max. rozlíšenie videa
Full HD (1920 × 1080) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
414 g Hotovo!

Kvalita záznamu

Rozlíšenie displeja
800 × 600 Hotovo!

Rozlíšenie fotoaparátu

Maximálna kvalita fotografie
16 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie snímača
5 Mpx Hotovo!

Rozlíšenie videa

Max. rozlíšenie videa
Full HD (1920 × 1080) Hotovo!

Dosah senzora

Dosah senzora
20 m Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
IR prísvit Hotovo!
Vodoodolnosť
IP66 Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
31,25 GB Hotovo!

Odosielanie fotiek

Odosielanie fotiek
MMS, SMS Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Batéria Hotovo!
Typ batérie
AA Hotovo!
Počet batérií
12 ks Hotovo!
Maximálna výdrž
152,17 d Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Tato fotopast posila snimky na email nebo je pouze na sd kartu ?

Diskusia a poradňa k OXE Gepard + statív + 32 GB SD karta
Príslušenstvo pre OXE Gepard + statív + 32 GB SD karta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OXE Gepard + stativ + 32GB SD karta. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OXE Gepard + állvány + 32 GB SD kártya.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií