PET AD homeoffice

Pixelový batoh 12 ružový

Zobraziť katalóg
Pixelový batoh 12 ružový
4,0 1 hodnotení
detský ružový, 160 pixelov zadarmo
Kód:  SPT1004 Produktové číslo:  6955185802175
Pixelový batoh 12 ružový Predaj skončil

Pixelový batoh 12 ružový

Kreatívny detský batoh, ktorý nielen dobre vyzerá, ale vďaka silikónovej doske a umiestneným "pixelom" si ho vaše ratolesti môžu dotvoriť podľa seba. Ideálna batožina pre menšie dievča či chlapca môže byť použitá ako školská aktovka, batôžtek na výlet alebo na športové stretnutia. Pri nepriaznivom počasí sa nemusíte báť, že by sa obsah mohol poškodiť. Batoh je vyrobený z nepremokavého nylonového materiálu.

Do hlavného vrecka sa pohodlne zmestí nádobka s desiatou, fľaša s vodou alebo teplé oblečenie. Zošity, písacie pomôcky a farby na výtvarnú výchovu sa do tašky dajú samozrejme tiež zložiť. Malé vnútorné vrecko je ideálne na uloženie kľúčov od domu či peňaženky. Suchý zips, ktorým je vybavený, napomôže tomu, aby sa obsah nikdy nerozkotúľal tam, kam nemá.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlový detský batoh
  • Objem batohu 7 litrov
  • Kvalitná podpera chrbta
  • Nepremokavý materiál
  • Silikónová predná strana - miesto pre vašu kreativitu
  • Pixely súčasťou balenia (160 ks)
  • Rozmery batohu 23 × 30 × 9,5 cm
  • Hmotnosť 238 g

Zdravie na prvom mieste

Na zadnej strane produktu nájdete kvalitnú podperu chrbta z molitanu, ktorá zaistí správne držanie chrbtice. Práve na správnu podporu chrbta by mal byť pri výbere batohov pre deti dávaný naozaj veľký dôraz, zdravie našich najmenších by pre nás malo byť na prvom mieste. Ľahké je aj polohovanie dĺžky popruhov, pomocou praciek dokáže nastaviť dĺžku aj vaše dieťa.

Originálny vždy a všade

Tento batoh je unikátny tým, že jeho prednú stranu tvorí doska s viac ako 1000 pozíciami pre možnosti vášho vyjadrenia. Tieto silikónové "bodky" ponúkajú obrovské hracie pole na vyjadrenie kreativity vašich najmenších. Súčasťou balenia je 160 pixelov, ktoré dostanete zadarmo - pomocou týchto vychytávok si môžete ozdobiť prednú stranu originálnejšie než spolužiaci v škole. Pixely je samozrejme možné aj dokúpiť v 24 rôznych farbách, nemusíte sa báť, že by sa vám niekde mohli stratiť, na svojom mieste držia ako pribité.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pixelový batoh 12 ružový
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pixelový batoh 12 růžový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pixel Rucksack 12 rosafarbenen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pixel Rucksack 12 rosafarbenen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pixel 12 rózsaszín hátizsák.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií