AD homeoffice Aplikace

RidgeMonkey – Sandwich Toaster Utensil Súprava XL

Zobraziť katalóg
RidgeMonkey – Sandwich Toaster Utensil Súprava XL
Náčinie – ďalšia skvelá vychytávka od RidgeMonkey, súprava na varenie (lyžica, dierovaná lyžica, špachtľa, štrbinová špachtľa, skladovacia tácka), ktorú uložíte priamo dovnútra Sadwitch toastery XL
Kód:  JVR053172 Produktové číslo:  5060432140557 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

RidgeMonkey – Sandwich Toaster Utensil Súprava XL Predaj skončil

RidgeMonkey – Sandwich Toaster Utensil Súprava XL

Kvalitná súprava náčinia pre toustovač. Akonáhle dovaríte, všetko zase jednoducho zbalíte dovnútra toustovača. Ideálna pre mobilných rybárov, ktorí potrebujú ušetriť priestor a baliť minimum vecí. Jedná sa o tvarovaný skladovací zásobník, ktorý sa zmestí pohodlne do každého XL toustovača. Pripravíte si jednoduché tousty, omelety, ale tiež napríklad vynikajúce kari alebo plnohodnotné anglické raňajky. Celá súprava je vyrobená z tepelne odolného potravinárskeho plastu a pomôže vám vytvoriť skutočne kulinárske dielo.

Obsah Balenia

  • Pravidelná lyžica
  • Dierovaná lyžica
  • Pravidelná špachtľa
  • Štrbinová špachtľa
  • Skladovacia tácka

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre RidgeMonkey – Sandwich Toaster Utensil Súprava XL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RidgeMonkey - Sandwich Toaster Utensil Set XL.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií