Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Roncato kufor THUNDER 67 cm, 4 kolieska, EXP., červený

Zobraziť katalóg
Roncato kufor THUNDER 67 cm, 4 kolieska, EXP., červený
Cestovný kufor , objem 80 l (veľkosť M), teleskopické, bočné a horné držadlo, 4 kolieska, hmotnosť 3,3kg
Kód:  SPTrct108 Produktové číslo:  8008957474921

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Roncato kufor THUNDER 67 cm, 4 kolieska, EXP., červený Predaj skončil

Roncato kufor THUNDER 67 cm, 4 kolieska, EXP., červený

Vzhľadovo vydarený a elegantný kufor Roncato kufor THUNDER 67 cm, 4 kolieska, EXP., červený sa vám bude hodiť kedykoľvek príde nutnosť alebo túžba cestovať. Vnútorný objem 80 l sa tak akurát hodí na dlhšie cesty. Textilný materiál kufra je praktickým riešením pre používateľov, ktorí nebudú prevážať príliš krehké veci. Vďaka tomu, že má textília istú poddajnosť, nie je ťažké objem kufra o niečo prispôsobiť baleným veciam. Červená farba len završuje celkový dojem. Nech už cestujete kamkoľvek, cestovný kufor Roncato kufor THUNDER 67 cm, 4 kolieska, EXP., červený perfektne ochráni vaše veci a už pri prvej príležitosti udiví krásnym a premysleným vyhotovením aj zmyslom pre funkčnosť a ergonómiu.

Vychytaný TSA zámok výrazne znižuje riziko vykradnutia kufra

Kvôli eliminácii rizík spojených s leteckou prepravou musíme brať na vedomie, že agenti TSA (skratka z anglického označenia Prepravná bezpečnostná správa) sú oprávnení kontrolovať batožinu aj pri najmenšom podozrení. Vo väčšine prípadov je kufor prehliadnutý pomocou skenera, niekedy ale siahne personál letiska k prestrihnutiu zámku. Certifikované TSA zámky pravdaže netreba ničiť, ochranka má špeciálny kľúč. Nikto nepovolaný sa do kufra nedostane, prístup má len personál letiska, nemusíte sa o svoje veci strachovať. Cestovný kufor s TSA zámkom Roncato kufor THUNDER 67 cm, 4 kolieska, EXP., červený prakticky uzamknete svojím vlastným kódom na tri čísla a môžete lietať bez najmenšej obavy.

Podstatné prednosti kufra Roncato kufor THUNDER 67 cm, 4 kolieska, EXP., červený

  • Kufor dostal celkom štyri kolieska a je tak radosť s ním vyraziť na cesty
  • Menovka veľmi pomôže pri hľadaní kufra na letiskovom páse
  • Praktické držadlo veľmi uľahčí manipuláciu s kufrom
  • Do kríža našité popruhy vám pomôžu pevne chytiť veci vo vnútri kufra

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, koupil jsem tento kufr. Konstrukce koleček ve mne nevzbuzuje důvěru. Kde se dají koupit náhradní kolečka?

Diskusia a poradňa k Roncato kufor THUNDER 67 cm, 4 kolieska, EXP., červený
Príslušenstvo pre Roncato kufor THUNDER 67 cm, 4 kolieska, EXP., červený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roncato kufr THUNDER 67 cm, 4 kolečka, EXP., červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Roncato Koffer THUNDER 67 cm, 4 Räder, EXP., Rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Roncato Koffer THUNDER 67 cm, 4 Räder, EXP., Rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Roncato THUNDER bőrönd, 67 cm, 4 kerék, EXP., piros.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií