Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

Rýchloschnúce uteráky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ
Klasický
(2)
Rýchloschnúci
(31)
Na jogu
(3)
Športový
(6)
Plážový
(6)
Materiál
Mikrovlákno
(14)
Polyester
(16)
Polyamid
(5)
Farba
Biela
(2)
Čierna
(6)
Červená
(1)
Fialová
(6)
Modrá
(4)
Najnovšie objednávky

Rýchloschnúce uteráky skvele sajú vodu a idú ľahko zložiť na cesty. Vďaka svojej skladnosti zaberú minimálne miesta a je možné ich mať kedykoľvek po ruke. Medzi ich prednosti patrí aj nízka váha a extrémne rýchle schnutie. Rýchloschnúce uteráky sú z rôznych materiálov a z ich farebnej škály si vyberie každý. Viac o ich druhoch sa dozviete tu.

Pokračovať

Výhody, ktoré ponúkajú rýchloschnúce uteráky

Rýchloschnúce uteráky majú mnoho výhod:

  • Skladnosť a nízka hmotnosť.
  • Rýchlo vysychajú.
  • Antibakteriálne vlastnosti.
  • Vysoká absorpcia vody.

Rýchloschnúce osušky z mikrovlákna

Rýchloschnúce osušky z mikrovlákna sú ideálne k vode aj do kúpeľne, už počas chvíľky sú opäť suché a pripravené na zbalenie do tašky. Dajte zbohom noseniu mokrých a ťažkých uterákov po ceste z kúpaliska či pláže. Príručný uterák z mikrovlákna sa dá ľahko zrolovať a zmestí sa aj do malej tašky, kabelky či batohu.

V ponuke sa nachádzajú aj rýchloschnúce uteráky s pútkom a s prepravnou taštičkou, ktoré je možné pripnúť napríklad k vášmu batohu a sú tak dokonale prispôsobené na vaše cesty.

Rýchloschnúci uterák na jogu

Rýchloschnúci uterák na jogu bude vašou obľúbenou pomôckou počas cvičenia. Nájde svoje využitie ako podložka na jogu, ale aj ako plážová osuška. Hebký materiál je veľmi príjemný aj na jemnej koži na tvári a každé utretie potu s ním pre vás bude zároveň pohladením.

Rýchloschnúci uterák na jogu využijete nielen pri cvičení jogy, ale aj pri akejkoľvek inej aktivite, napríklad pri fitness cvičení.

Druhy materiálov pre uteráky z mikrovlákna

Športové uteráky z mikrovlákna (a aj tie obyčajné) sú na výber vo viacerých materiáloch. Moderné syntetické vlákna sú hebké na dotyk a majú mnoho užitočných vlastností, ktoré prídu vhod ako pri cvičení, tak aj pri použití pri vode.

i

Antibakteriálne vlastnosti syntetických materiálov pomáhajú udržovať hygienickú čistotu a predchádzať tak nepríjemným zápachom.

Syntetický rýchloschnúci uterák

Syntetický rýchloschnúci uterák je najčastejšie vyrobený z polyesterového alebo polyamidového vlákna, ktoré je veľmi vhodné pre rozličné športové aktivity. Syntetické vlákna sú praktické svojimi výbornými savými vlastnosťami a majú nízku váhu.

Osuška z mikrovlákna

Rýchloschnúca osuška z mikrovlákna je najčastejšie vyrobená špeciálnym spracovaním syntetických vlákien a disponuje všetkými výhodami, ktoré so sebou nesie rýchloschnúci materiál. Funkčné mikrovlákno má výborné absorpčné a hygienické vlastnosti a dá sa efektívne zložiť do malého objemu.

„Softfibre” rýchloschnúce uteráky

Zaujímavou voľbou pre rýchloschnúce uteráky je špeciálny materiál „ softfibre”, ktorý sa vyznačuje tým, že je ultraľahký a má aj významné antibakteriálne vlastnosti. Mnoho štýlových potlačí vám navyše dáva možnosť širokého výberu.

Bavlnený rýchloschnúci uterák

Bavlnený rýchloschnúci uterák je vyrobený z klasického a osvedčeného prírodného materiálu. Neposkytuje síce v hojnej miere takú savosť a skladnosť ako moderné syntetické materiály, ale pre niekoho môže byť tou správnou voľbou, pretože je veľmi priaznivý aj k extrémne citlivej pokožke.

Uterák z mikrovlákna a rôzne farby

Uterák z mikrovlákna na vlasy je k dispozícii v širokej palete farieb od elegantnej čiernej a béžovej farby cez červenú až po výraznejšie pastelové odtiene. Taká osuška z mikrovlákna bude zároveň vašim štýlovým doplnkom kdekoľvek ju vytiahnete. Je len na vás, ktorú farbu zvolíte.

Rýchloschnúci uterák a veľkosti

Ponúkame cestovateľský outdoor rýchloschnúci uterák vo viacerých šírkach a dĺžkach. U nás v ponuke sa nachádza ako malý príručný microfiber uterák, tak aj veľká plážová osuška. Môžete si tak zvoliť taký produkt, ktorý bude rozmerovo presne zodpovedať vašim potrebám.

Rýchloschnúce uteráky pre deti si zamilujú predovšetkým vaše ratolesti. Majú ešte menšiu veľkosť a nižšiu váhu pri zachovaní všetkých funkčných vlastností. 

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
31 položiek

Rýchloschnúce uteráky

V kategórii Rýchloschnúce uteráky máme práve teraz na Alza.sk celkom 31 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné rýchloschnúce uteráky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie rýchloschnúce uteráky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie rýchloschnúce uteráky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii rýchloschnúce uteráky recenzie
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií