AD homeoffice PET

Salomon X Alp 30 Black

Zobraziť katalóg
Salomon X Alp 30 Black
Batoh – unisex, chrbtový systém Airvent ERGOFLOW s prístupom k chrbtu, Ramenné popruhy Harness Lite, Ergonomický pás, Hrudný popruh s uzáverom E-lock, 1 hlavný oddiel, 1 extrémny box, 1 vnútorné vrecko so zipsom, 1 vrecko na popruhu so zipsom, 1 predné mäkké elastické vrecko na tekutiny, Bočný oddiel na zips pre sondu a lopatu, Odnímateľný šikmý nosič lyží, 2 nosiče cepínov, Vnútorné stabilizátory sondy/lopaty, Horný otvor na zips v tvare U, zips YKK, Kompatibilný s mäkkými plochými fľašami (500 ml) , Systém pre zavesenie mechúra, materiály: Sieťovina 3D Mesh, 100D nylon trojitý odolný ripstop materiál, nepremokavosť do 1000mm, 210D nylon s úpravou ripstop Oxford 6.6, nepremokavosť do 1000mm, 4-Way Stretch Mesh, rozmery: 52x30x28cm, hmotnosť 854g, objem 30l
Kód:  SPTsalo1027 Produktové číslo:  00889645424293 Stránky výrobcu
Salomon X Alp 30 Black Predaj skončil

Salomon X Alp 30 Black

Praktický a dômyselný batoh X Alp s objemom 30 litrov skvele poslúži aj v najnáročnejších podmienkach. Jeho používanie je veľmi jednoduché, pohodlné a bezpečné. Prístup do hlavnej komory batohu je veľký z hornej časti a alebo menší z chrbtovej časti a pohodlne do neho uložíte aj objemnejšie veci. Ďalej tu nájdete kapsu na zips, extrémny box s rýchloupínacím systémom pre najdôležitejšie veci, vnútorné vrecko na zips, horné vonkajšie vrecko, vrecko na bedrovom páse a bočný priestor na sondu alebo lopatu. Všetky úložné priestory sú ľahko prístupné vďaka YKK zipsom.

Kľúčové vlastnosti batohu X Alp 30 čierny

  • Unisex batoh Salomon s objemom 30 litrov
  • Aj pre extrémne podmienky
  • Maximálne komfortný a priedušný
  • Členitý úložný priestor s množstvom vreciek
  • Systém Airvent ERGOFLOW pre optimálny kontakt s chrbtom a voľnosť pohybu
  • Ergonomické ramenné popruhy
  • Vďaka bedrovému pásu môžete batoh polohovať a používať aj pri chôdzi
  • Materiály sú extra pohodlné a vodoodolné do 1 000 mm vodného stĺpca
  • Odnímateľný diagonálny nosič lyží
  • 2 držiaky cepínov
  • Pripravený pre použitie s hydratačným vakom
  • YKK zipsy
  • Čierna farba

Užite si maximálne pohodlie s batohom Salomon X Alp 30

Chrbtový systém batohu X Alp je špeciálne navrhnutý pre čo najdokonalejšie pohodlie a komfort pri cestovaní a športe. Systém Airvent ERGOFLOW zabezpečujete optimálny kontakt batohu s chrbtom a prispieva k voľnosti pohybu. Zároveň optimalizuje prúdenie vzduchu o odvod vlhkosti. Ramenné popruhy Harness Lite sú ergonomicky tvarované, skvele priľnú k telu a pôsobia komfortne. Vďaka kompresným popruhom môžete batoh X Alp prispôsobiť svojim potrebám a obsahu. Hrudný popruh má E-Lock otváranie, ktoré sa ľahko používa aj so zmrznutými prstami. Bedrový pás vám dáva možnosť batoh polohovať a používať aj v stoji alebo počas chôdze.

Vodoodolné a extra pevné materiály

Na výrobu batohu X Alp 30 výrobca používa 3D mesh, čo je trojrozmerná sieťovina pre maximálnu priedušnosť a komfortné nosenie. Ako hlavné materiály batohu sú použité 210D Oxford Nylon 6.6, ktorý je vodoodolný do vodného stĺpca 1 000 mm a 100D Nylon Triple Ripstop, tiež vodoodolný do 1 000 mm. Technológia Ripstop je unikátna tým, že dokáže zabrániť mechanickému poškodeniu látky, a ak k nemu dôjde, bráni v šírení trhliny. Ako posledný materiál sa pri výrobe používa 4-Way Stretch Mesh.

Špeciálne vybavenie batohu X ALP 30

Iste pri horských výpravách oceníte 4D diagonálny nosič lyží, ktorý sa používa ľahko a jednoducho. Nosič od batohu X Alp môžete kedykoľvek odpojiť. Ďalej máte k dispozícii 2 držiaky cepínov. Batoh Salomon je pripravený pre použitie vaku na vodu s objemom do 0,5 litra.

Rozmery:
52 × 30 × 28 cm

Hmotnosť:
854 g

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Salomon X Alp 30 Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon X Alp 30 Black.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií