AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsonite BASE BOOST UPRIGHT 55/20 LENGTH 35 CM RED

Zobraziť katalóg
Samsonite BASE BOOST UPRIGHT 55/20 LENGTH 35 CM RED
Cestovný kufor – textilný veľkosť S; 2 kolieska; objem: 35l; rozmery: 55×35×20cm; hmotnosť: 2kg
Kód:  SPTif0096a46 Produktové číslo:  5414847724206 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite BASE BOOST UPRIGHT 55/20 LENGTH 35 CM RED Predaj skončil

Samsonite BASE BOOST UPRIGHT 55/20 LENGTH 35 CM RED

Chcete, aby bolo vaše cestovanie elegantné a praktické? Kufor Samsonite BASE BOOST UPRIGHT 55/20 LENGTH 35 CM RED oceníte ako neobyčajne praktickú batožinu vhodnú na všetky príležitosti. Jeho hmotnosť sa zastavila na iba 2 , takže ho ponesiete s ľahkosťou. Veľkosť S prejde na letiskách a kufor si tak vezmete aj na palubu lietadiel ako príručnú batožinu. Objem kufra 35 je úplne dostačujúci na prevážanie najdôležitejšej cestovnej výbavy. Textilná vrstva na povrchu kufra je najlepšou voľbou pre používateľov, ktorých batožina sa len minimálne preváža v nákladnom priestore lietadla, poprípade si jej bezpečie poistia zabalením do fólie. Kvôli istej poddajnosti každej textílie môžete priestor kufra mierne prispôsobiť. Nech už vaše cesty vedú kamkoľvek, cestovný kufor Samsonite BASE BOOST UPRIGHT 55/20 LENGTH 35 CM RED je ideálnou voľbou, ktorá automaticky prekvapí naozaj originálnym vzhľadom aj dôrazom na funkčnosť a ergonómiu.

Dôležitý TSA zámok je pre opatrných cestovateľov nevyhnutný

Za účelom zvýšenia bezpečnosti leteckej prepravy je dnes bežne zavedené, že je v moci personálu letísk nazerať pre kontrolu do batožiny. Obvykle postačí skenovací prístroj, niekedy je však potrebná fyzická kontrola a zámok personál letiska zničí. Zámky TSA pravdaže dovoľujú otvorenie bez poškodenia, a to špeciálnym kľúčom. Takto sa do kufra pozrú len poverení kontrolóri, nikto iný, vaše veci by tak mali zostať aj tak v bezpečí. Cestovný kufor s TSA zámkom Samsonite BASE BOOST UPRIGHT 55/20 LENGTH 35 CM RED prakticky zabezpečíte trojčíselným kódom a nemusíte si robiť starosti o uložené veci.

Hlavné znaky kufra Samsonite BASE BOOST UPRIGHT 55/20 LENGTH 35 CM RED

  • Kufor od výrobcu dostal dvojicu koliesok, takže sa vám aj veľmi ťažké veci dobre povezú
  • Pribalená menovka veľmi pomôže v prípade, že sa batožina stratí
  • Zabudované držadlo pomáha s manipuláciou na cestách
  • Do kríža našité popruhy pomôžu s uchytením vecí

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť
2 kg Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
S Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
S Hotovo!
Viac parametrov

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite BASE BOOST UPRIGHT 55/20 LENGTH 35 CM RED Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite BASE BOOST UPRIGHT 55/20 LENGTH 35CM RED.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií