PET AP+ plus nový vizuál

Samsonite X-Blade 4.0 UPR 45 UNDERSEATER USB Black

Zobraziť katalóg
Samsonite X-Blade 4.0 UPR 45 UNDERSEATER USB Black
Cestovný kufor , objem 26 l, teleskopické a horné držadlo, 2 kolieska, hmotnosť 2,1kg
Kód:  SPTsam0023 Produktové číslo:  5414847964282 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite X-Blade 4.0 UPR 45 UNDERSEATER USB Black Predaj skončil

Samsonite X-Blade 4.0 UPR 45 UNDERSEATER USB Black

Aj batožina môže spájať eleganciu s praktickosťou. Kufor Samsonite X-Blade 4.0 UPR 45 UNDERSEATER USB Black sa vám bude hodiť kedykoľvek príde nutnosť alebo túžba cestovať. Jeho hmotnosť je len 2,1 kg, ťahanie ťažkej batožiny vás už nemusí strašiť. Celkový vnútorný objem 26 l sa vynikajúco hodí na zbalenie toho najpotrebnejšieho. Textilný materiál kufra je vhodnou voľbou pre tých, ktorým nie sú po chuti ťažšie škrupinové kufre. Kvôli možnosti povolenia zipsov je objem kufra jednoduché o máličko zväčšiť. Čierna farba je len posledným kamienkom tvoriacim pomyselný vrchol. Nech už máte namierené kamkoľvek, cestovný kufor Samsonite X-Blade 4.0 UPR 45 UNDERSEATER USB Black bude nenahraditeľným pomocníkom, ktorý s istotou oslní svojou nápaditou vizážou aj veľkým dôrazom na praktickú funkčnosť.

Vychytaný TSA zámok výrazne znižuje riziko vykradnutia kufra

Za účelom zvýšenia bezpečnosti leteckej prepravy je dnes nutné vedieť, že má personál letísk právomoc nahliadnuť do podozrivej batožiny. Väčšinou je batožina preverená skenerom, niekedy ale personál siahne k otvoreniu kufra a prestrihne zámok. Praktické zámky TSA pravdaže dovoľujú otvorenie bez poškodenia, a to špeciálnym kľúčom. Týmto spôsobom sa do kufrov dostane len personál letiska, o veci sa strachovať nemusíte. Cestovný kufor s TSA zámkom Samsonite X-Blade 4.0 UPR 45 UNDERSEATER USB Black jednoducho zabezpečíte pomocou troch číselných kotúčov a nemusíte sa obávať zlodejov.

Vybrané znaky kufra Samsonite X-Blade 4.0 UPR 45 UNDERSEATER USB Black

  • Kufor podopierajú dve kolieska, čo je perfektná voľba, ak vás s kufrom čakajú aj dlhšie cesty pešo
  • Pribalená menovka vám pomôže v prípade, že sa na letisku váš kufor stratí
  • Držadlo, ktoré na kufri nájdete, výrazne pomáha pri manipulácii s kufrom odľahčiť chrbát
  • Popruhy šité do kríža pre pohodlnejšie balenie vecí

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite X-Blade 4.0 UPR 45 UNDERSEATER USB Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite X-Blade 4.0 UPR 45 UNDERSEATER USB Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite X-Blade 4.0 UPR 45 UNDERSEATER USB Black.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií