PET AD homeoffice

Sigma Roadster USB + Nugget Flash

Zobraziť katalóg
Sigma Roadster USB + Nugget Flash
5 1 hodnotení
Svetlo na bicykel – predné+zadné, predné: CREE LED dióda, dosvit 30m, 2 svetelné režimy, vodoodolnosť IPx4, zadné: 0.5W High Power LED dióda, viditeľnosť 400m, 3 svetelné režimy, vodoodolnosť IPx4
Kód:  SPTif1068 Produktové číslo:  4016224185702

Sigma Roadster USB + Nugget Flash

Skvelá súprava predného a zadného svetla na bicykel od výrobcu Sigma. Svetlo Sigma Lightster USB bolo navrhnuté pre každodenné použitie v cestnej premávke. Vysoký stupeň bezpečnosti v kombinácii s ľahkým používaním a možnosťou napájania pomocou USB robí z tohto svietidla nepostrádateľného pomocníka. Vysoko výkonná optika a CREE LED dióda produkujú svetlo intenzity až 25 LUX. Svetlo je vodeodolné. Svetlo čiastočne svieti aj na boku, a preto zlepšuje viditeľnosť a bezpečnosť. Zadné svetlo pre bicykel SIGMA NUGGET FLASH využíva vysoko výkonnú LED diódu a napomáha tak vašej bezpečnosti. Pomocou Fresnelovej šošovky poskytuje viac ako 220° bočnej viditeľnosti. Toto výkonné svetlo je viditeľné na 400 metrov. Vďaka malým rozmerom sa dokonale hodí na všetky kolesá. Svetlá sa ľahko zapínajú aj v rukaviciach. Sú vodoodolné, a tak sa nezničia ani pri nepriazni počasia.

Kľúčové vlastnosti

  • predné svetlo 1× CREE LED dióda, intenzita svetla 25 LUX
  • zadné svetlo 1× LED dióda 0,5 W
  • vodoodolnosť IPx4
  • 2 svetelné režimy predné svetlo a 3 režimy zadné svetlo
  • LED indikátor stavu batérie
  • dobíjanie batérie pomocou microUSB

Výdrž

Predné svetlo:

Svietidlo má dobíjaciu lítium-iónovú batériu, ktorá sa dobíja pomocou microUSB kábla. Vďaka technológii tejto batérie sa svietidlo nevybíja, keď sa nepoužíva. Plné nabitie batérie trvá 2,5 hodiny. Stav batérie vám ukazuje LED dióda v tlačidle. V prípade, že kapacita batérie klesne pod 70%, LED dióda sa rozsvieti na zeleno. Pri dosiahnutí 30% kapacity batérie, LED dióda svieti na červeno.

Zadné svetlo:

Svietidlo má dobíjaciu lítium-iónovú batériu, ktorá sa dobíja pomocou microUSB kábla. Plné nabitie batérie trvá 2 hodiny. Stav batérie vám ukazuje LED kontrolka. V prípade, že kapacita batérie klesne pod 70%, kontrolka svieti na bielo. Pri dosiahnutí 30% kapacity batérie a pri nabíjaní, svieti na červeno.

Parametre:

Hmotnosť:

Predné svetlo: 72 g
Zadné svetlo: 24 g (vrátane držiaku)

Režimy osvetlenia a výdrž batérie:

Predné svetlo:

intenzita 25 LUX – výdrž 3,5 h
intenzita 15 LUX – výdrž 5 h

Zadné svetlo:

intenzívny režim – výdrž 3 h
štandardný režim – výdrž 7 h
blikanie – výdrž 8 h

Dosvit predného svetla:
30 m

Viditeľnosť:
400 m (zadné svetlo)

Univerzálne použitie

Predné svetlo:

Predné svetlo sa montuje bez nástrojov pomocou praktického silikónového držiaka na riadidlá bicykla. Držiak sa hodí na akékoľvek riadidlá, guľatú či oválnu tyč.

Zadné svetlo:

Súčasťou balenia je silikónový držiak, vďaka ktorému svietidlo jednoducho a bez pomoci náradia, pripevníte ku kolesu. K dispozícii tiež máte sponu na opasok alebo batoh, ktorá sa bude hodiť pri chôdzi, behu či turistike pre lepšiu viditeľnosť a vyššiu bezpečnosť.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sigma Roadster USB + Nugget Flash
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sigma Roadster USB + Nugget Flash. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sigma Roadster USB + Nugget Flash.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií