PET AD homeoffice

Spokey Mate

Zobraziť katalóg
Spokey Mate
Kreslo – materiál: oceľ, sedadlo a batoh: polyester 600D/pena PE/hliníková fólia, rozmer: 35×30×42cm, váha: 1.5kg, max. nosnosť: 100kg
Kód:  SPTspo0020 Produktové číslo:  5902693219040 Stránky výrobcu

Spokey Mate

Chcete si aj počas pobytu v prírode užiť maximálny komfort, ale neradi by ste so sebou vláčili zbytočné množstvo vecí? Výrobca Spokey plní vaše priania a prichádza s výborným riešením pre všetkých turistov, kempárov aj rybárov, akým je praktické multifunkčné kreslo Spokey Mate. Spokey Mate vám totiž skvele poslúži nielen ako šikovná turistická stolička, ale po zložení zafunguje súčasne aj ako priestranný batoh a termotaška v jednom vyhotovení. Vďaka kompaktným rozmerom sa vám sedadlo ľahko zmestí do kufra auta. Ako batoh ho zase môžete kedykoľvek ľahko preniesť a na mieste okamžite a jednoducho rozložiť. Kvalitná oceľová konštrukcia a odolný polyesterový materiál sú zárukou dlhej životnosti. Samozrejmosťou je tiež starostlivé spracovanie a trvanlivé švy.

Kľúčové vlastnosti kresla Spokey Mate

  • Všestranné turistické kreslo Spokey Mate pre pobyty v prírode
  • Praktická stolička, batoh a termotaška v jednom vyhotovení
  • Kvalitný materiál a starostlivé spracovanie zaručujú dlhú životnosť
  • Odolná oceľová konštrukcia a vonkajší povrch z polyesteru
  • Termoizolačné vlastnosti batoha pre uchovanie studených nápojov
  • Vystužené popruhy a ramenný popruh pre pohodlné nosenie
  • Nízka hmotnosť 1,5 kg a kompaktné rozmery kresla Spokey Mate pre ľahký transport
  • Maximálna nosnosť 100 kg

Na ryby aj na pláž

Kreslo/batoh Spokey Mate využijete univerzálne. Môžete s ním vyraziť na ryby, na nedeľný piknik k rybníku alebo na pláž. Batoh je prispôsobený tak, aby sa do neho vošlo všetko potrebné. Je vybavený samostatnou veľkou komorou, ďalej menším predným vreckom na zips a tiež sieťovaným bočným vreckom na prípadné drobnosti. Povrch batoha je zároveň vybavený dostatočnou termoizoláciou, takže sa veci vo vnútri neprehrievajú a udržia si stabilnú teplotu. Bez obáv v ňom môžete transportovať teplé aj studené nápoje, vrátane piknikového riadu a výdatnej desiaty k tomu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Spokey Mate
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spokey Mate. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Spokey Mate.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií