AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Spokey Slam ball váha 6 kg

Zobraziť katalóg
Spokey Slam ball váha 6 kg
Medicinbal 6kg
Kód:  SPTkn0990 Produktové číslo:  5901180388825 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Spokey Slam ball váha 6 kg

Hledáte ťažký loptu k rozvoju všestranných zručností? Zvoľte Medicinbal Spokey Slam ball. Je to lopta naplnený zmesou štrku, aby sa lepšie rozložila hmotnosť v priebehu tréningu. Je to skvelý pomocník pri rozvoji sily, výbušnosti, rýchlosti, rovnováhy, vytrvalosti, obratnosti, presnosti, mobility, koordinácie a ďalších zručností. Je vhodný pre funkčný tréning aj rôzne kondičné či koordinačné cvičenia. Využijete ho aj pre tréning dynamiky a mrštnosti, ktorá je potrebná u väčšiny športov. Je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý je odolný proti oderu. Vydrží teda časté a intenzívne používanie. Jeho povrch je pružný pre lepšiu absorpciu nárazov. 

kľúčové vlastnosti

  • naplnený zmesou štrku
  • pre rozvoj všestranných zručností
  • odolný proti oderu
  • pružný povrch
  • priemer 30 cm

Spokey

Obchodné aktivity spoločnosti Spokey sú zamerané na vývoj, výrobu a dovoz športových potrieb a vybavenia pod vlastnou značkou Spokey. Spoločnosť pôsobí na európskych trhoch od roku 2004. Výrobky, ktoré sú v súlade s platnými európskymi normami, nájdete vo viac ako 20 krajinách. Dcérska spoločnosť Spokey s.ro so sídlom vo Frýdku - Místku zabezpečuje komplexnú starostlivosť o českej i slovenských zákazníkov.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Hmotnosť kusa
6 kg Hotovo!
Materiál
Štrk Hotovo!
Typ
Klasický Hotovo!
Hmotnosť
6 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť kusa
6 kg Hotovo!

Materiál

Materiál
Štrk Hotovo!

Typ

Typ
Klasický Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
6 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky medicinbaly

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Spokey Slam ball váha 6 kg Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spokey Slam ball váha 6 kg. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spokey Slam Ball Gewicht 6 kg. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spokey Slam Ball Gewicht 6 kg. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Spokey Slam ball váha 6 kg.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií