PET AD homeoffice

Suunto Traverse Alpha Woodland

Zobraziť katalóg
Suunto Traverse Alpha Woodland
Športtester – meranie rýchlosti, meranie vzdialenosti, výpočet spálených kalórií, záznam trasy; kompatibilný s: Android, iOS; vodoodolný do 100m (10ATM); GPS, kompas, výškomer, teplomer
Kód:  SPTsuun019 Produktové číslo:  06417084206176 Stránky výrobcu
Suunto Traverse Alpha Woodland Predaj skončil

Suunto Traverse Alpha Woodland

Traverse Alpha Woodland je tým najlepším, čo doteraz portfólio Suunto ponúka pre nadšencov hikingu, trekkingu a novo sa zavďačí aj lovcom a rybárom. Kombinuje skalopevnú konštrukciu spĺňajúcu tie najnáročnejšie vojenské štandardy armády USA s ucelenou sadou outdoorových funkcií. Stane sa vaším sprievodcom vo voľnej prírode a prináša robustnú sadu vychytávok. Preskúmajte nové miesta so spoľahlivým partnerom, vydajte sa aj mimo vychodených ciest a preskúmajte krásy divočiny.

Kľúčové vlastnosti hodiniek Suunto Traverse Alpha Woodland

  • Veľmi odolný športtester pre nadšencov hikingu, trekkingu, lovcov a rybárov
  • Navigácia s náhľadom trasy, výškovým profilom a výstrahami POI (satelitné systémy GPS a GLONASS)
  • Topografické mapy na Movescounte pre detailné naplánovanie trasy a 3D kompas s nastavením deklinácie
  • Meranie barometrického tlaku, určovanie tendencie počasia a varuje pred búrkou
  • Prispôsobiteľné upozornenia východu a západu slnka + fázy mesiaca a východ / západ mesiaca
  • Automatická detekcia výstrelu + špecifické POI pre lov a rybárčenie
  • Špeciálna červené podsvietenie viditeľné nočným videním + vibračný alarm + svietidlo
  • Sledovanie dennej aktivity s možnosťou doplnenia o hrudný pás pre športovanie

Hodinky, ktoré vás stále udržujú v obraze

Užitočné nástroje pridajú výhodu pre vašu činnosť. Budete mať prehľad o mesačných fázach, Suunto Traverse Alpha Woodland vás upozorní na svitanie, trend vývoja počasia a má nenápadné červené podsvietenie viditeľné nočnými okuliarmi. Pomocou barometrického snímača sa tu určuje nadmorská výška, ale tiež sleduje vývoj počasia. Dokonca vás bude športtester varovať pred blížiacou sa búrkou.

Traverse Alpha = majster teritória

Jedinečná nová funkcia automaticky rozpozná výstrel. Detekcia prebieha akcelerometrom a automaticky vytvorí bod záujmu (POI) na tomto mieste, čo lovcom umožní presne sledovať miesto výstrelu a nadmorskú výšku. Tiež ak si po ceste všimnete napríklad stôp zveri alebo máte obľúbené miesto pri vode, ľahko si také miesto označíte.

Príprava ako základ

Plánujte svoje trasy a veďte si moderné denník svojich výletov na Movescount.com, Kde nájdete detailné topografické mapy. Použitím on-line mapovacej platformy získate aj údaje o nadmorskej výške. Nahrajte trasu do hodiniek, a ste pripravení objavovať nové územia. Systém satelitného určovania polohy GPS a GLONASS vás udrží na správnej ceste.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Má někdo zkušenosti s těmito hodinkami v kombinaci s telefony značky huawei? Mnoho krát se mi stalo, že jsem si pořídil hodinky párovatelné s androidem 4.4 a výš, při pořízení se nespojily, a výrobce odpověděl že je problém při komunikaci s těmito telefony, tak abych je po pořízení nemusel znova reklamovat. Díky :-)

Diskusia a poradňa k Suunto Traverse Alpha Woodland
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Suunto Traverse Alpha Woodland.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií