AD homeoffice PET

USN HyperBolic MASS čokoláda

Zobraziť katalóg
USN HyperBolic MASS čokoláda
5 1 hodnotení
Gainer 6kg, Hyperbolic MASS (P17g / S73g) je produkt špeciálne vytvorený pre jedincov s rýchlym metabolizmom, ktorí vyžadujú vysoký prísun energie z kvalitných sacharidov.
Kód:  PRA023 Produktové číslo:  6009698926856
USN HyperBolic MASS čokoláda Predaj skončil

USN HyperBolic MASS čokoláda

Hyperbolic MASS (P17 g/S73 g) je produkt špeciálne vytvorený pre jedincov s rýchlym metabolizmom, ktorí vyžadujú vysoký prísun energie z kvalitných sacharidov. 50 g Anabolic Protein Matrixu v jednej porcii (300 g) obsahuje vysoké množstvo aminokyselín (BCAA – vetvené aminokyseliny, Glutamín). Zložka Hyperbolic Hard-gainer poskytuje celý rad ďalších aminokyselín, navyše obsahuje ß-alanín, HMB, prírodné hormonálne stimulanty (pre optimalizáciu výsledkov), rovnako ako rôzne formy kreatínu s vylepšenou absorpciou.

Produkt obsahuje fosfor, ktorý prispieva k normálnemu energetickému metabolizmu a k normálnej funkcii bunkových membrán, k udržaniu zdravých kostí a k zachovaniu zdravých zubov. Obsiahnutý chróm zase prispieva k normálnemu metabolizmu makroživín a k udržaniu normálnej hladiny glukózy v krvi. Vápnik, ktorý prispieva k normálnej zrážanlivosti krvi, hladkému energetickému metabolizmu, činnosti svalov, nervových prenosov, tráviacich enzýmov, sa okrem toho podieľa aj na procese delenia a špecializácie buniek a je potrebný pre udržanie zdravých kostí a zubov. Neobsahuje žiadne konzervačné látky. 

Zloženie:

4-Stage Glyco-Matrix Carb system [zmes polymérov glukózy, monohydrát dextrózy, fruktóza, kukuričný škrob], 6-Stage Anabolic Protein Matrix [zmes koncentrátu a izolátu čistých srvátkových bielkovín, izolát sójových bielkovín, micelárny kazeín, izolát mliečnych bielkovín], kreatín monohydrát, di-kreatín malát, L-glycín, ryžový škrob, kakaový prášok (len v príchuti ,,Čokoláda"), stabilizátor: celulóza, Taurín, fosforečnan vápenatý, sladidlo: sukralóza, kokosový olej, Avena sativa (10 : 1 extrakt), Zymatech™ Lactazyme zmes (laktázy), L-glutamín, glutamínové peptidy, chlorid sodný, glutamín AKG, HMB, leucín, valín, izoleucín, beta-alanín, EPA (eikosapentaenová kyselina) prášok, kyselina askorbová, alfa-tokoferol acetát, niacín, uhličitan vápenatý, pyridoxín-5-fosfát, riboflavín, tiamín mononitrát, biotín, retinol, kyselina listová, cholekalciferol, extrakt z červenej repy, chróm polynikotinát, kyanokobalamín, farbivá (len v príchuti ,,Jahoda"): E124 – môže nepriaznivo ovplyvniť činnosť a pozornosť detí. 

Odporúčané dávkovanie

Užívajte 2 – 3-krát denne. Spočiatku pridajte 3 odmerky produktu do 375 – 450 ml studenej vody či plnotučného mlieka, rozmiešajte v mixéri alebo v šejkri po dobu 30 sekúnd a pred požitím nechajte asi minútu odstáť. Po týždni užívania porciu zdvojnásobte – zmiešajte 6 odmeriek produktu so 750 – 900 ml vody/mlieka. 

Dôležité upozornenie

  1. Neprekračujte maximálnu odporúčanú dennú dávku. Prípravok neslúži ako náhrada za pestrú dennú stravu. Prípravok neslúži k prevencii ani k liečbe chorôb či zranení a nemal by byť užívaný namiesto liekov. Po otvorení spotrebujte do 30 dní. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Ukladajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia. Chráňte pred mrazom. Minimálna trvanlivosť do (pozri EXP)/číslo šarže: pozri spodnú časť obalu. 

UPOZORNENIE PRE ALERGIKOV: Obsahuje mlieko, laktózu, sójové a vaječné bielkoviny; môže obsahovať stopové množstvo stromových orechov. 

Príchuť:
Čokoláda

Hmotnosť:
6 kg

Priemerné výživové hodnoty v 100 g:
Energetická hodnota: 1 732 kJ/412 kcal, Tuky: 7,6 g (z toho nasýtené mastné kyseliny: 4,8 g), Sacharidy: 67,3 g (z toho cukry: 16,7 g), Vláknina: 0,9 g, Bielkoviny: 17 g, Soľ: 0,36 g

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre USN HyperBolic MASS čokoláda
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si USN HyperBolic MASS čokoláda.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií