AD homeoffice PET

Vango Rock 300 Apple Green

Zobraziť katalóg
Vango Rock 300 Apple Green
Stan pre 3 osoby, tropické vodné stĺpiky 3000 mm, tyče zo sklenených vlákien, hmotnosť 3,48 kg
Kód:  VNG0002b Produktové číslo:  TEMROCK AA8165
Vango Rock 300 Apple Green Predaj skončil

Vango Rock 300 Apple Green

Pre všetkých správnych turistov máme stan Rock 300 Apple Green pre 3 ľudí Vango. Univerzálny samoobslužný stan je vhodný pre vodu, pre trekking a pre exkurzie do prírody. Dvojpodlažný stan poskytuje pohodlie, ktoré potrebujete pri cestovaní v prírode, zatiaľ čo je ľahké a ľahko sa rozbalí a zrúti.Konštrukcia stanu je vyrobená z tyčí vystužených sklenenými vláknami, ktoré poskytujú vynikajúcu odolnosť voči vetru a sile. Stan sa neroztrhne kvôli dobrému vetraniu, ktoré zabezpečujú vetracie otvory. Okrem spálne je v stanici aj malá sála. Vodotesný povrch stanu zaručuje bezpečnosť a komfort.

Kľúčové vlastnosti stanu Vango Rock 300 Apple Green

  • Kvalitné spracovanie
  • Spoľahlivé ukotvenie a ľahká montáž
  • Jednoduché utiahnutie vnútorného stanu
  • Vnútorné a vonkajšie balenie
  • Vysoký vstup do stanu
  • Kapsy vo vnútornom stane
  • Reflexné prvky
  • Polstrované švy
  • Stan vyhovuje bezpečnostnej norme EN5912

Štruktúra dómu Vango Rock 300 Apple Green

Stabilita stanu proti nepriaznivému počasiu výrazne prispieva k jeho konštrukcii a ukotveniu pri výstavbe chodby. Rieka Vango Rock 300 je vysokokvalitný a všestranný stan s hmotnosťou iba 3,48 kg, ktorý možno ľahko a rýchlo zmontovať. Stan sa skladá z dvoch vrstiev. Výška vodného stĺpca je 3000 mm a je dostatočná pre väčšinu podmienok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Vango Rock 300 Apple Green
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vango Rock 300 Apple Green. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Vango Rock 300 Apple Green. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Vango Rock 300 Apple Green. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Vango Rock 300 Apple Green.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií