AD homeoffice AD homeoffice

Wahoo KICKR Power Trainer

Zobraziť katalóg
Wahoo KICKR Power Trainer
Cyklistický trenažér - robustná oceľová konštrukcia, pripojenie pomocou ANT+/Bluetooth 4.0, maximálny hluk 61dB, kompatibilný s 24", 26" alebo 29" kolesom
Kód:  SPTbd0092 Produktové číslo:  WFBKTR117 Stránky výrobcu
Wahoo KICKR Power Trainer Predaj skončil

Wahoo KICKR Power Trainer

Milujete cyklistiku? Chcete si udržať zdravú kondíciu, ale v zime alebo pri nepriaznivom počasí lenivíte? Potom by ste mali vyskúšať nový cyklotrenažér Kickr Power Trainer. Vďaka prepojeniu technológií cez bluetooth si môžete dopriať neobyčajný zážitok z jazdy na bicykli i vo vašej obývačke. Zložte zadné koleso a nasadnite. Kickr vám zaručí rovnaký odpor ako pri vonkajšom stúpaní alebo jazde z kopca. Žiadny iný indoor cyklotrenažér nemá toľko možností a nastavenia ako práve Kickr Power Trainer. Pripojte sa do rodiny Wahoo Fitness a staňte sa súčasťou najprogresívnejšieho cyklistického zážitku.

Kľúčové vlastnosti Kickr Power Trainer

  • Prepojenie pomocou bezdrôtovej technológie ANT+ a Bluetooth 4.0
  • Tento cyklotrenažér je navrhnutý tak, aby bol čo najjednoduchšie zmontovateľný
  • Stačí zložiť zadné koleso, nasadiť rám, nasadnúť a zažijete tú najjemnejšiu indoor jazdu zo všetkých trenažérov
  • Ovládanie sily odporu, stopovanie času jazdy a sledovanie pokrokov pomocou zariadenia Apple (iPhone, iPad, iPod Touch)
  • Možnosť si zmerať rýchlosť, efektívnosť alebo prejdenú vzdialenosť
  • Veľmi kvalitná jedenásť stupňová prehadzovačka Shimano
  • Cyklotrenažér je kompatibilný s veľkým množstvom aplikácií - napr. bezplatná aplikácia Wahoo Fitness
  • Konštrukcia vytvorená z vysokopevnostnej uhlíkovej ocele
  • Kompatibilita s 24", 26" a 29" kolesami cestného i horského typu
  • Nosnosť až 120 kilogramov

Ako sa cyklotrenažér ovláda?

Wahoo vybavilo tento cyklotrenažér technológiou Blutetooth 4.0, vďaka ktorej sa môžete pripojiť napríklad ku svojmu mobilnému telefónu a všetky nastavenia už vykonávať bezdrôtovo. Cyklotrenažér KICKR Power Trainer je schopný komunikovať s veľkým množstvom aplikácií a cez ne vám zobrazovať rýchlosť, pokroky, dobu jazdy a prejdenú vzdialenosť. 

Kvalitná podporná konštrukcia

KICKR Power Trainer je zostavený zo súčiastok vyrobených z pevnej vysokopevnostnej nehrdzavejúcej ocele. Konštrukcia je vytvorená tak, aby roznášala vami vykonané zaťaženie rovnomerne a zároveň udržala vašu stabilitu a pohodlie. Je doplnený kvalitnou 11 stupňovou prehadzovačkou značky Shimano, ktorá patrí k najlepším na trhu. Pri jazde nebudete sami veriť svojim ušiam, pretože Kickr Power Trainer vydáva hluk o maximálnej veľkosti 61 dB.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, o jaký model se jedná? Z roku 2016 nebo 2017? Dle obrázku se jedná o model 2016 (má jinak tvarovanou koncovku pro uchycení osa kola). Děkuji

Dobrý den, jen k přesnosti toho popisu. Opakovaně tam zmiňujete "11 stupňovou přehazovačku značky Shimano", jako kdyby to bylo součástí balení. Pochybuji, že tuhle informaci máte od dodavatele. Je to s prominutím úplný blábol, protože se to s žádnou přehazovačkou nedodává. Pokud vím, dodává se to jen s ořechem pro kazety Shimano nebo Campagnolo. Zdraví, Dalibor Skalník

Dobrý den, jedná se o KICKR 2016 nebo KICKR 2 (2017) Děkuji A.Novák

Diskusia a poradňa k Wahoo KICKR Power Trainer
Príslušenstvo pre Wahoo KICKR Power Trainer
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wahoo KICKR Power Trainer 2017. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Wahoo Fitness KICKR Power Trainer kerékpáros edzőgép.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií