AD homeoffice PET

Wilson Monfils Lite

Zobraziť katalóg
Wilson Monfils Lite
Tenisová raketa ľahké, pre tých, ktorí uprednostňujú lepšiu manévrovateľnosť, veľkosť hlavy 105 ", hmotnosť bez prameňov 254 g,
Kód:  RAnad008

Wilson Monfils Lite

Táto tenisová raketa vás poteší mimoriadne nízkou hmotnosťou, ktorá je len 254 g . Vystužený rám dokonale tlmí nechcené vibrácie a dáva hráčovi väčšiu kontrolu nad loptou. Jej väčšia hlava tiež otriasa loptičkami, ktoré ste zasiahli z stredu reťazca. Nízka hmotnosť zjednodušuje ovládanie rakiet a rýchlosť na ihrisku. Hustota reťazca je 16x19. Inovatívna technológia rukoväte Cushion AireTM pomáha absorbovať vlhkosť. S Wilson Monfils 105, skvelé tenisové zážitky si budú užívať rekreační hráči, ktorí ocenia kombináciu ľahkej rakety a veľkej hlavy.

Kľúčové vlastnosti

  • Univerzálna raketa
  • Veľká hlava 677 cm2
  • Nízka hmotnosť 254 g
  • Vystužený rám tlmí záporné vibrácie
  • Dokonale zvládnuteľné a rýchle na celom dvore
  • Vhodný pre rekreačných hráčov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Wilson Monfils Lite
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wilson Monfils Lite. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Wilson Monfils Lite 105 TNS RKT W / O CVR.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií