Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Xiaomi MiBand Black

Zobraziť katalóg
Xiaomi MiBand Black
4,4 89 hodnotení
Fitness náramok prachu a vodeodolnosť IP67, Fitness monitor & strážca spánku, spolupracuje s MIUI Android 4.4 a vyšším
Kód:  XI2900f5c Produktové číslo:  472024 Stránky výrobcu

Xiaomi MiBand Black

Fitness náramok Xiaomi Mi Band je určený pre všetkých, ktorí chcú podrobne monitorovať svoje aktivity počas dňa aj v čase spánku. V noci náramok monitoruje váš spánok a pomocou senzorov vyhodnotí jeho kvalitu a dĺžku. Funkcia Smart alarm navyše ponúka vibračné budenie. Počas dňa využijete náramok na sledovanie vašich aktivít. Na to poslúži ako kvalitný akcelerometer, tak extra výkonný Bluetooth čip na prepojenie s vaším šikovným telefónom. To, že môžete mať Mi Band všade so sebou dokladá aj fakt, že je odolný voči prachu a vode podľa IP67 a batéria vydrží na jedno nabitie neskutočných 30 dní.

Doplňujúce informácie:

Kompatibilita:
iOS, Android 4.4

Funkcie:
MIUI Unlock
Fitness Level Monitor
Sleeping Quality Tracking
Smart Alarm
History Data
Seek Mi Band
Work on both hands
Total Distance Display
Average Daily Steps
Share via Social Media

Parametre:
Dĺžka: 157 - 205 mm
Hmotnosť: 13 g

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mohu nějak zrušit online reklamaci?

Ať dělám,co dělám,nedaří se mi spárovat Xiaomi Mi Band2 s tel.Samsung,Android 5.1.1.Jaký je přesný postup?

Dobry vecer chcel by som sa informovat ci nebude problem sparovat tieto hodinky aj s Prestigiom muze c3. Dakujem za odpoved

Xiaomi MiBand Black Dobrý den, lze propojit a ovládat náramek Xiaomi Mi Band přes iPad místo mobilu? Jde mi především o funkci chytrého buzení. Děkuji za odpověď.

Mame o tridu nizsi naramek a vse funguje, tento jsem dali neteri, pocita kroky, ale neuklada do historie, tudiz porad 0 krat splneny cil, i kdyz ho nachodila a spanek nebere vubec, kde je chyba?

Dobrý den, dneska jsem si vyzvedla náramek, po přečtení letáčku jsem ho dala prvně nabít, na nabíječce je už přes hodinu a stále nesvítí ani jedna dioda. Máte s tím někdo zkušenosti? Mohla jsem někde udělat chybu? Jak reklamovat? Jsem fakt hodně zklamaná.

Zdravim, funguje to aj s iOS? Apple Diky

Nevíte nahodou jak resetovat sčítaní aktivity, spálených kalorii a pod? Pořád se mi to sčítá. Myslela jsem, že se to automaticky o půl noci vynuluje a synchronizací telefonu se vše uloží a jede se od nuly.

Funguje prosím budík tak, že se nastaví přes aplikaci ve spárovaném mobilu a pak už nemusí být v noci spárováno (mobil zapnutý)? Jde mi to to, jestli je potřeba spát se zapnutým, spárovaným mobilem poblíž nebo náramek po nastavení funguje samostatně, i bez mobilu? díky

Dobrý den, chci se zeptat, jestli se dá náramek použít i na běh. Jestli si můžu nějak nastavit měření, že ho zapnu, mobil nechám doma, jdu běhat a měření vypnu až přijdu domů. Abych si změřil, kolik jsem uběhl. Děkuji.

123...
Diskusia a poradňa k Xiaomi MiBand Black
Príslušenstvo pre Xiaomi MiBand Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi MiBand Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi MiBand Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi MiBand Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiaomi MiBand Black.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií