PET PET

Yonex E Zone ACE G3

Zobraziť katalóg
Yonex E Zone ACE G3
Tenisová raketa - hmotnosť 300 g, hliníková
Kód:  SPT2726 Produktové číslo:  4549317195994 Stránky výrobcu

Yonex E Zone ACE G3

Staňte sa profesionálnym hráčom tenisu. Vďaka ľahkej hliníkovej konštrukcii získate zo svojej hry maximum. S touto raketou nielen zažiarite na tenisovom kurte, ale budete sa cítiť ako hviezda Wimbledonu. Vhodná pre začínajúcich hráčov.

Raketa je vylepšená Quad Power systémom, ktorý zaistí razantný úder a kvalitný odpal tenisovej loptičky. Vďaka tejto technológii je zvýšená tuhosť rámu a zároveň sa znižuje nebezpečenstvo vzniku nežiaducich vibrácií, čo vám zaručí kvalitnú dynamickú hru.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Yonex E Zone ACE G3
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yonex E Zone ACE G3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Yonex E-Zone ACE G3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Yonex E-Zone ACE G3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Yonex E Zone ACE G3.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií