Dvojročná záruka teraz aj pre firmy LEGO v APP pro AP+

STK Storm 2e Plus Black

Zobraziť katalóg
STK Storm 2e Plus Black
2,5 2 hodnotení
Mobilný telefón 4.0" IPS 800x480, procesor Dual Core, RAM 512MB, interná pamäť 8GB, MicroSDHC až 32GB, fotoaparát 5Mpx + 2Mpx, WiFi, Bluetooth, 3G, microUSB, Dual SIM, batérie 1300mAh, Android 4.4
Kód:  STK1010a2 Produktové číslo:  STORM2EP2BK2

STK Storm 2e Plus Black

vlastnosti telefónu

63 mm

vypnuté
Zaoblené tvary

124 mm

vypnuté
Pohledný telefon


9,8 mm

Hmotnosť telefónu: 115,4 g

Úhlopříčka displeje

4"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 6.0 Marshmallow

typ operačného systému

Výdrž batérie

1600 mAh

batérie

MicroSim

nie je známe

(Typ SIM karty)

Rozměry

63 × 124 × 9,8 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

8 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

5 + 2 Mpx

fotoaparát

Připojení

-

najrýchlejší internet

SD karta

micro SD

slot na pamäťové karty

Váha

115,4 g

hmotnosť telefónu

Model STK Storm 2e Plus je smartphone s exkluzívnou cenou. Poteší všetkých priaznivcov jednoduchších telefónov, ktoré bohato splnia všetky očakávania a dovolia užiť si prednosti najrôznejších aplikácií. Príjemný oblý dizajn telefónu je doplnený kvalitnou konštrukciou a slušnou výdržou batérie. Vnútri sa ukrýva sila celých štyroch jadier procesora. Všetko beží pod taktovkou obľúbeného operačného systému Android 6.0 Marshmallow.

Kľúčové vlastnosti

  • Odolná, zaoblená konštrukcia
  • Praktické prevedenie pre dve SIM karty
  • Pohodlný displej s dobrými vlastnosťami
  • Rýchly štvorjadrový procesor
  • Výnimočne dostupný chytrý telefón

Výborný obraz aj fotky

Displej telefónu má príjemné 4", vďaka tomu sa veľmi ľahko ovláda jednou rukou. Samozrejmosťou je dobré vykreslenie farieb a nemenej podarené pozorovacie uhly. Pre zachytenie najzaujímavejších okamihov a pútavých selfie fotiek sú pripravené dve kamery. Zadná 5Mpx dopĺňa predný 2Mpx fotoaparát.

Praktická výbava

Telefón sa drží obľúbeného trendu dualSIM. V jednom mobile tak môžete spojiť pracovné i súkromné číslo a neriešiť druhé zariadenie. Ďalšiu kartu, ktorú zariadenie pojme, je karta pamäťová. Tá môže rozšíriť interné úložisko o ďalších 32 GB priestoru. Veľkou prednosťou tohto modelu je batéria, vďaka ktorej sa váš hovor môže pretiahnuť až na desať hodín.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den měl jsem na starém telefonu virus:( A nevím jestli ten virus může se nainstalovat na SIM kartu? A nebo na microSD kartu? Děkuji za odpověď:)

Diskusia a poradňa k STK Storm 2e Plus Black
Príslušenstvo pre STK Storm 2e Plus Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STK Storm 2e Plus Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte STK Sturm 2e Plus schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte STK Sturm 2e Plus schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: STK Storm 2e Plus Black.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií