Striekacie kamaráti z mora

Zobraziť katalóg
Striekacie kamaráti z mora
4,0 1 hodnotení
Hračka do vody vhodné od 6 mesiacov
Kód:  FOB304 Produktové číslo:  037977100273

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Striekacie kamaráti z mora Predaj skončil

Striekacie kamaráti z mora

Je koupání pro vaši ratolest nezáživnou záležitostí? Dopřejte svému potomkovi trochu radosti s hračkami od Sassy, s nimiž může dovádět. Hračky navíc podněcují pohyby rukou a rozvíjejí tak motorické schopnosti.

Jednotlivé postavičky dokáží vystřikovat vodu a dítě je může spojovat dohromady. Síťku, v níž jsou hračky uloženy, lze připevnit přísavkami nad vanu. Díky tomu budou vždy uklizené a přesto snadno po ruce. Nezdráhejte se a proměňte dětské koupání v nové mořské dobrodružství.   

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Striekacie kamaráti z mora Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Stříkací kamarádi z moře. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spray Kumpels vom Meer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spray Kumpels vom Meer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Spray cimborák a tenger.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií