AP+ nový vizuál Opaľovacie prípravky

StriVectin Tightening Body Cream 200 ml

Zobraziť katalóg
StriVectin Tightening Body Cream 200 ml
Telový krém – hydratačný, regeneračný a vyživujúci, pre ženy, vhodný na celulitídu a na strie, vhodný na všetky typy pokožky, vyhotovenie: dermo, objem 200ml - 299,50 €/1 l
Kód:  KSTE216 Produktové číslo:  817777006957
StriVectin Tightening Body Cream 200 ml Predaj skončil

StriVectin Tightening Body Cream 200 ml

Získajte mladší a zdravší vzhľad pokožky celého tela s hydratačným krémom StriVectin. Unikátna receptúra telového krému obsahuje silnú zmes peptidov s kofeínom, ktoré poznateľne zjednocujú tón pleti. Tightening Body Cream pokožku zároveň dostatočne hydratuje a zjemňuje. Špeciálna patentovaná technológia NIA-114 sa ďalej postará o zosilnenie kožnej bariéry, ktorá udrží dôležitú vlhkosť kože. Tým je potom pleť zamatovo hebká a pevná. Na viditeľné výsledky sa môžete tešiť už o 8 týždňov pri pravidelnej aplikácii. So StriVectin Tightening Body Cream dosiahnete úžasne krásnu pokožku a svieži pocit, čo si všimne aj vaše okolie.

Kľúčové vlastnosti telového krému StriVectin Tightening Body Cream, 200 ml

  • S krémom dosiahnete mladší a zdravší vzhľad pokožky
  • Unikátna receptúra telového krému obsahuje silnú zmes peptidov s kofeínom
  • Telový krém poznateľne zjednotí tón pleti
  • StriVectin Tightening Body Cream pokožku zároveň dostatočne hydratuje a zjemňuje
  • Špeciálna patentovaná technológia NIA-114 sa postará o zosilnenie kožnej bariéry
  • Hydratačný krém pleť zjemní a spevní
  • Na viditeľné výsledky krému StriVectin sa môžete tešiť už o 8 týždňov

Zložky s blahodarnými účinkami

  • NIA-114 (Niacín) dostatočne vyživuje pokožku a podporuje funkciu ostatných zložiek
  • Botanical Tensors vytvára pružnú a elastickú sieť, ktorá efektívne zdvihne pokožku a posilní jej vzhľad
  • Brightening Complex znižuje výskyt hyperpigmentácie a rozjasňuje pokožku
  • Kofeín dodá pleti energiu, ktorá sa postará o pevnejšie a hladšie kontúry

Použitie:
Hydratačný krém jemne vmasírujte do čistej pokožky a na vami preferovaná miesta. Na maximálne výsledky krém nanášajte ráno aj večer.

Upozornenie:
Dajte si pozor na opaľovanie. Maska obsahuje alfa hydroxykyselinu (AHA), ktorá môže zvýšiť citlivosť pokožky na slnko a zvyšuje sa šanca spálenia kože. Používajte opaľovací krém, chráňte sa odevom a obmedzte pohyb na priamom slnku pri používaní tejto masky.

Zloženie:
Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Myristyl Nicotinate, Propanediol, Dicaprylyl Carbonate, Glycerin, Hydrogenated Soybean Oil, C14-22 Alcohols, Cetearyl Alcohol, Steareth-21, Cetearyl Glucoside, Caprylyl Glycol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Dimethicone, Hydrogenated Vegetable Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Phytosterols, Panthenol, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Linoleic Acid, Butylene Glycol, Linolenic Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Lecithin, Caprylic/Capric Triglyceride, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Arbutin, Algae Extract, Rutin, Ebiquinone, Resveratrol, Caffeine, Pullulan, Palmitoyl Carnitine, Tocopherol, Dipeptide-4, Pentaerythrityl Distearate, Potassium Cetyl Phosohate, Parfum, Acrylates/C10-30, Alkyl Acrylate Crosspolymer, C12-20 Alkyl Glucoside, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, BHT, Sodium Benzoate, Citrid Acid, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Sodium Hydroxide, Benzoic Acid, Chlorphenesin, Citral, Geraniol, Limonene, Linalool

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre StriVectin Tightening Body Cream 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STRIVECTIN Tightening Body Cream 200 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: StriVectin Tightening Body Cream 200 ml.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií