Alza Dny květen 2. týden Samsung_CZ_SK

Tannoy Mercury VR - Sugar Maple

Zobraziť katalóg
Tannoy Mercury VR - Sugar Maple
Reproduktory 2-pásmová policová bassreflexová reprosústava, frekvenčný rozsah 57Hz-25kHz, doporučený zosilňovač 10-60W, citlivosť 86dB, odpor 8 ohmov - 97,08 €/ks
Kód:  TAN003 Produktové číslo:  Mercury VRSM
Tannoy Mercury VR - Sugar Maple Predaj skončil

Tannoy Mercury VR - Sugar Maple

HiFi reproduktory Tannoy Mercury VR využívajú na dosiahnutie maximálnej kvality zvuku dvojpásmové konštrukcie s predným bassreflexom. Táto sústava vychádza z obľúbeného modelu Mercury V1, od ktorého sa líši menej výrazným basovým výkonom, čím je ideálna pre použitie v zadným priestorovom kanála domáceho kina. Mercury VR tiež spĺňajú parametre Dolby Height, Zaisťujúce vernú reprodukciu výšok.

Špičkový výkon sústavy činí 80 Wattov. Ďalej reproduktory ponúka veľmi široký frekvenčný rozsah od 57 Hz až do 25 kHz. Parametre dopĺňa menovitá impedancia 8 ohmov a citlivosť 86 dB. Reproduktory Mercury VR sa ďalej vyznačujú robustným prevedením a čistým dizajnom, ktorý sa bude vynímať v každej izbe. Montáž na stenu je jednoduchá vďaka pokročilému systému upevnenia na zadnom paneli.

Parametre a špecifikácie:

Farebné prevedenie:
Javor sladký

Konštrukcia:
2 pásma, predné bassreflex

Výškový reproduktor:
25 mm textilná kalota

Stredobasový reproduktor:
130 mm membrána

Frekvenčný rozsah:
57 Hz - 25 kHz

Menovitá impedancia:
8 ohm

Maximálny spracovateľný výkon:
40 W (IEC)
80 W (špičkový)

Odporúčaný výkon zosilňovača:
10 - 60 W

Citlivosť:
86 dB

Deliaca frekvencia:
3,2 kHz

Rozmery (V x Š x H):
300 x 170 x 121,5 mm

Hmotnosť:
2,6 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tannoy Mercury VR - Sugar Maple
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tannoy Mercury VR - Sugar Maple. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tannoy Mercury VR - Sugar Maple. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tannoy Mercury VR - Sugar Maple. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tannoy Mercury VR - Sugar Maple.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií