Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

TCL RP503SSF0

Zobraziť katalóg
TCL RP503SSF0
5 1 hodnotení
Americká chladnička – dvojdverová, energetická trieda F, klimatická trieda SN-T, objem chladničky 322 l, objem mrazničky 181 l, 3 police, 3 priehradky v mrazničke, 2 chladiace okruhy, total No Frost, výdajník vody, twin Cooling, rozmery 176,8 × 92 × 63 cm (V׊×H)
Kód:  TCLCHL004 Produktové číslo:  RP503SSF0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TCL RP503SSF0


Americká chladnička TCL RP503SSF0 s invertorovým kompresorom

Hľadáte novú chladničku do vašej domácnosti a nemôžete sa rozhodnúť akú? S americkou chladničkou TCL RP503SSF0 rozhodne neurobíte chybu. Perfektné riadenie teploty, tichý a spoľahlivý chod a k tomu aj úspora elektrickej energie – to všetko na jednom mieste. Invertorový kompresor pracuje lineárne a svoje otáčky upravuje plynule, automaticky si upravuje výkon podľa teplotných zmien. Vďaka tomu budú v novej chladničke TCL RP503SSF0 potraviny dlhšie čerstvé, pretože teplota vo vnútri je stabilnejšia než v klasických chladničkách. Spoločnosť TCL navyše na túto tichšiu a úspornejšiu chladničku TCL RP503SSF0 s dlhou životnosťou poskytuje záruku 10 rokov.



Funkcia Total No Frost pre praktické používanie americkej chladničky TCL RP503SSF0 bez námrazy

Americká chladnička TCL RP503SSF0 s funkciou Total No Frost vám poskytne rovnomerné a beznámrazové chladenie. Nielenže šetríte energiu, ale aj čas, ktorý by ste strávili odmrazovaním mrazničky. Nespochybniteľnou výhodou je aj to, že mrazené balíčky potravín na seba neprimŕzajú a nalepené štítky zostávajú čitateľné.



Americká chladnička TCL RP503SSF0 s technológiou Multi Air Flow 

O čerstvosť potravín sa dokonale postará technológia Multi Air Flow, s ktorou studený vzduch rovnomerne cirkuluje celou chladničkou. Chlad sa tak dostane naozaj ku všetkým zásobám, ktoré vaša americká chladnička TCL RP503SSF0 obsahuje. S technológiou Multi Air Flow sa vždy dostanete rýchlo späť na požadovanú teplotu.


Dávkovač vody na dverách chladničky

Naplňte nádobu na vodu na dverách chladničky TCL RP503SSF0 a vychutnajte si vždy perfektne vychladenú vodu. Nielenže ušetríte veľa miesta, keď nebudete v chladničke skladovať fľaše s vodou, ale ušetríte aj energiu, ktorú by ste stratili otváraním a zatváraním chladničky.


Jednoduché nastavenie s dotykovým digitálnym displejom

Nastavte si prakticky požadovanú teplotu, akú chcete v chladničke TCL dosiahnuť bez toho, aby ste ju otvorili. Nastavenie jednoducho vykonáte na digitálnom dotykovom displeji na prednom paneli americkej chladničky TCL RP503SSF0. Nastaviť si možno ako teplotu v chladničke, tak aj v mrazničke.



Funkcia Power Cool pre rýchly návrat k optimálnej teplote

Funkcia Power Cool chladničky TCL RP503SSF0 zníži teplotu iba na 2 °C. Túto funkciu využijete najmä po veľkom nákupe, keď potrebujete vložené potraviny ochladiť na optimálnu teplotu, aby sa rýchlo nekazili. Po dvoch hodinách takéhoto intenzívneho chladenia sa režim automaticky vypne, nemusíte sa teda báť veľkej spotreby elektrickej energie.


Rýchla optimálna mraziaca teplota s funkciou Power freeze

Aby sa čerstvé potraviny rýchlo zmrazili a bola zachovaná ich kvalita, mraznička chladničky TCL RP503SSF0 je vybavená funkciou Power freeze. S touto funkciou sa mraznička dočasne podchladí na -24 °C, vďaka tomu veľmi rýchlo dosiahne základnú mraziacu teplotu -18 °C a verte, že na kvalite potravín to bude poznať.


Inteligentný režim chladničky TCL RP503SSF0

Inteligentný režim chladničky TCL RP503SSF0 oceníte najmä po veľkom nákupe, keď máte dlho otvorené dvere chladničky a teplota vo vnútri značne kolíše. Americká chladnička TCL RP503SSF0 automaticky na tieto zmeny reaguje a upravuje chladenie či mrazenie podľa potreby. Potraviny tak v krátkom čase ochladí na optimálnu teplotu.

Parametre a špecifikácia

Dizajn
Klasický Hotovo!
Energetická trieda chladničky
F Hotovo!
Ročná spotreba energie chladničky
392 kWh/annum Hotovo!
Typ chladničky
Americká chladnička – 2 dvierka Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Energetické parametre chladničky

Energetická trieda chladničky
F Hotovo!
Ročná spotreba energie chladničky
392 kWh/annum Hotovo!

Typ chladničky

Typ chladničky
Americká chladnička – 2 dvierka Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
3ks Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
3ks Hotovo!
Počet chladiacich okruhov chladničky
2 × Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
176,8 cm Hotovo!

Hmotnosť chladničky

Hmotnosť chladničky
83 kg Hotovo!

Typ chladiva chladničky

Typ chladiva chladničky
R600a Hotovo!

Hmotnosť chladiva chladničky

Hmotnosť chladiva chladničky
75 g Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky chladničky energetickej triedy F
» Všetky americké dvojdverové chladničky
» Všetky americké dvojdverové chladničky, americké chladničky s výrobníkom ľadu a americké chladničky s prívodom vody

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den koupil sem si lednici TCL a přijde mi že moc nechladi

Diskusia a poradňa k TCL RP503SSF0
Príslušenstvo pre TCL RP503SSF0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TCL RP503SSF0.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií