AD homeoffice AD homeoffice

Technaxx 4591

Zobraziť katalóg
Technaxx 4591
5 1 hodnotení
Nabíjačka do auta – so štyrmi USB portmi, 3x zásuvka do zapaľovača cigariet
Kód:  MK020b4 Produktové číslo:  4591 Stránky výrobcu

Technaxx 4591

Univerzálna magnetická nabíjačka so štyrmi USB portmi pre inteligentné mobilné telefóny s napájacím napätím DC 5 V. Nabíjačka je vyrobená z kvalitných materiálov, ktoré sú odolné voči mechanickému poškodeniu. Vďaka 35° uhlu sklonu magnetického držiaka môžete váš smartfón ďalej používať a sledovať obľúbené videá. Nabíjačka Technaxx 4591 disponuje doskou plošných spojov (DPS), ktorá je odolná proti statike a zaisťuje stabilné nabíjanie. O pevné uchytenie vášho mobilného zariadenia sa stará veľmi pevná, neodymová magnetická doska. Protišmykový materiál zabezpečí, že telefón zostane na svojom mieste a zároveň chráni pred poškriabaním zadnej časti telefónu. Nabíjačka Technaxx je vybavená ochranou pred nadmerným prepätím a ochranou pred prehriatím.

Kľúčové vlastnosti magnetickej nabíjačky Technaxx 4591

  • Nabíjačka Technaxx 4591 nabíja 4 zariadenia naraz
  • Vyrobená z kvalitných materiálov
  • Protišmykový materiál
  • Nabíjačka Technaxx zaisťuje stabilné nabíjanie
  • Vybavená ochranou pred nadmerným prepätím a ochranou pred prehriatím
  • LED kontrolka
  • 35° uhol sklonu magnetického držiaka

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ako to môže byť nabíjačka do auta keď sa to pripája do elektrickej zásuvky ? :D

Je to trochu šmejd, už to bylo opakovaně psáno i do hodnocení produkt, jenže jak je na alze zvykem, tak při špatném hodnocení produktu, se toto zhodnocení skryje. . Takže pozor - je to 230V, né do auta a ještě jednou pozor - velmi nepříjemně píská. za 100Kč by to šlo, někam kde se pískání ztratí v jiném hluku...

Diskusia a poradňa k Technaxx 4591
Príslušenstvo pre Technaxx 4591
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Technaxx 4591. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Technaxx 4591. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Technaxx 4591. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Technaxx 4591.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií