AD homeoffice PET

TECHNAXX MusicMan Grenade Bluetooth Soundstation BT-X4 čierny

Zobraziť katalóg
TECHNAXX MusicMan Grenade Bluetooth Soundstation BT-X4 čierny
4,6 8 hodnotení
Bluetooth reproduktor hliníkový, prenosný, na všetky zariadenia vybavené bluetooth, audio vstup 3,5 mm jack, 600 mAh batéria, doba prehrávania 6-11 h, microSDHC slot, USB
Kód:  MK001t2a Stránky výrobcu
TECHNAXX MusicMan Grenade Bluetooth Soundstation BT-X4 čierny Predaj skončil

TECHNAXX MusicMan Grenade Bluetooth Soundstation BT-X4 čierny

Grenade Soundstation BT-X4 je štýlový prenosný mini reproduktor MusicMan v čiernom vyhotovení pre všetkých milovníkov hudby, ktorí chcú mať kvalitnú reprodukciu zvuku kedykoľvek a kdekoľvek so sebou. Umožňuje jednoduché prehrávanie hudby cez vstavané rádio, pamäťovú kartu microSD alebo USB flash disk. Káblom môžete pripojiť svoj iPhone, iPad, iPod, mobilné telefóny, tablety, notebooky a bezdrôtovo všetky zariadenia podporujúce bluetooth technológiu. S microSD kartou predstavuje výdrž výborných 11 hodín. Keď k tomu pripočítame odolnú konštrukciu z hliníka a malé a praktické rozmery, BT-X4 je ideálny na cestovanie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Když mám bluetooth 4.0 připojím se na reproduktor abych mohl poslouchat songy?

Dobrý den, mám dotaz, hraje zařízení i když je připojené na dobíjení?

Diskusia a poradňa k TECHNAXX MusicMan Grenade Bluetooth Soundstation BT-X4 čierny
Príslušenstvo pre TECHNAXX MusicMan Grenade Bluetooth Soundstation BT-X4 čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TECHNAXX MusicMan Grenade Bluetooth Soundstation BT-X4 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TECHNAXX MusicMan Sound Granate Bluetooth BT-X4 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TECHNAXX MusicMan Sound Granate Bluetooth BT-X4 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TECHNAXX MusicMan SoundStation Grenade Bluetooth BT-X4 Fekete.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií