Teddies Lietadlová loď so zvukom a svetlom

Zobraziť katalóg
Teddies Lietadlová loď so zvukom a svetlom
Plastikový model – lietadlová loď, plast, 79cm, s doplnkami, so zvukom a svetlom, na batérie
Kód:  HRAms263 Produktové číslo:  8592190736057 Stránky výrobcu
Teddies Lietadlová loď so zvukom a svetlom Predaj skončil

Teddies Lietadlová loď so zvukom a svetlom

Každého chlapca od 5 rokov určite poteší reálne vyzerajúci plastový 79 centimetrový model lietadlovej lode na baterky, ktorý vydáva zvuky a svetlo. Je vyrobený z kvalitného, odolného a zdravotne neškodného materiálu, ktorý garantuje dlhodobé a bezproblémové užívanie. Vojnové letecké plavidlo je doplnené o vzletovú palubu a tak nesmie chýbať v žiadnej správnej armádnej výbave. Ten, kto ju získa na svoju stranu, získa jednoznačnú prevahu nad všetkými protivníkmi, pretože sa stane vlastníkom nielen lode, ale aj lietadiel. Čo v čase vojny znamená veľké významné plus. Ak chcete, aby vaša loď naplno fungovala, je potrebné doplniť batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia. 

 
Poznámka:
» Všetky tatrovky a technické stroje

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Je hračka plovoucí (voděodolná) nebo jen do sucha ? Děkuji za odpověď

Je součástí balení i lepidlo,barvy a obtisky

Diskusia a poradňa k Teddies Lietadlová loď so zvukom a svetlom
Príslušenstvo pre Teddies Lietadlová loď so zvukom a svetlom Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Teddies Letadlová loď se zvukem a světlem . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Flugzeugträger Teddies mit Ton und Licht. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Flugzeugträger Teddies mit Ton und Licht. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Teddies Repülőgép-anyahajó fény- és hangeffektekkel.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií