AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

Tefal ActiFry Express XL + snacking AH951830

Zobraziť katalóg
Tefal ActiFry Express XL + snacking AH951830
4,4 15 hodnotení
Teplovzdušná fritéza – 1550W, kapacita 1.5kg, nepriľnavá nádoba vhodná do umývačky, priehľadné veko, digitálny displej, časovač
Kód:  TEFFR006 Produktové číslo:  AH951830 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tefal ActiFry Express XL + snacking AH951830 Predaj skončil

Tefal ActiFry Express XL + snacking AH951830

Najrýchlejšie Actifry s príslušenstvom

Moderná fritéza s technológiou Actifry Express je o 30 % rýchlejšia než pôvodný Actifry vďaka silnejšej turbíne na horúci vzduch. Prístroj pracuje s minimálnym množstvom oleja, kedy napr. v 1,5 kg chrumkavých hranolčekov je spotreba iba 1 lyžica oleja, čo sú cca 3 % tuku. Elektronická kontrola teploty zaručuje stabilnejší výkon. Určite oceníte nepriľnavú nádobu, ktorá je vhodná do umývačky riadu. Vďaka priehľadnému veku môžete zase kontrolovať priebeh prípravy pokrmov. Varte zdravo a chutne z čerstvých potravín aj polotovarov s touto praktickou fritézou od známej značky Tefal. Súčasťou balenia je aj brožúra s 12 chutnými receptami.

O 30% rýchlejšie než pôvodné modely Actifry


Viac než len hranolky

S touto fritézou si okrem smažených jedál môžete pripraviť aj mäso, zeleninu a rôzne omáčky. Kapacita nádoby je 1,5 kg, čo vám vystačí na 6 porcií. Určite tiež oceníte možnosť použitia ľubovoľných druhov oleja vrátane nenasýtených pre zdravšiu prípravu jedál. Fritéza je plne automatická s elektronickou reguláciou teploty, digitálnym displejom, časovačom a funkciou autostopu. Pokiaľ práve prístroj nepoužívate, tak máte možnosť pre lepšie uskladnenie odňať napájací kábel a pohodlne ho uložiť do priehradky.

vypnuté
Viac než len hranolky
vypnuté
Technológia Actifry

Technológia Actifry

Patentovaná lopatka a unikátne tepelné impulzy, 40 % viac horúceho vzduchu ako pôvodný ActiFry vďaka patentovanej novej vysoko výkonnej turbíne.

vypnuté
Nízka spotreba oleja

Nízka spotreba oleja: 1 lyžica oleja na 1,5 kg hranolčekov (iba 3 % tuku)

vypnuté
Príprava mäsa, zeleniny, omáčok

Možno pripravovať mäso, zeleninu, omáčky

vypnuté
Možnosť umývania v umývačke

Možnosť umývania v umývačke

Parametre a špecifikácia

Typ fritovania
Horúci vzduch Hotovo!
Funkcie
Časovač Hotovo!
Príkon
1 550 W Hotovo!
Počet fritovacích košov
1 Hotovo!
Vlastnosti
Nepriľnavý povrch, Displej Hotovo!

Typ fritovania

Typ fritovania
Horúci vzduch Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Časovač Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
1 550 W Hotovo!
Počet fritovacích košov
1 Hotovo!
Vlastnosti
Nepriľnavý povrch, Displej Hotovo!

História značky Tefal sa začala písať v roku 1954, kedy značku založil vo Francúzsku Marc Grégoire po tom, ako doma vyrobil pre svoju manželku prvú nepriľnavú panvicu. Postupne povrch aplikoval aj na ďalšie kuchynské náčinie a revolúcia vo varení bola na svete. Počas svojej dlhej histórie prišla značka s obrovským množstvom prevratných inovácií, medzi ktorými môžeme spomenúť napríklad bezdrôtovú žehličku. V súčasnosti zahŕňa ponuka značky Tefal nielen všetkých rôznych pomocníkov do kuchyne, ale aj žehličky alebo váhy. Od roku 1968 patrí značka Tefal do silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den mohu v teto friteze pouzivat mrazene predsmazene hranolky? Dekuji

Dobrý den je podobný model s pánví ?

Dobrý den, chci se zeptat na tenhle tip actifry. Je to něco jako actifry 2v1 s přídavnou pánví? Předem děkuju za odpověď.

Diskusia a poradňa k Tefal ActiFry Express XL + snacking AH951830
Príslušenstvo pre Tefal ActiFry Express XL + snacking AH951830 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal ActiFry Express XL + snacking AH951830. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fritteuse Tefal ActiFry Express XL + snacking AH951830. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fritteuse Tefal ActiFry Express XL + snacking AH951830. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tefal ActiFry Express XL + snacking AH951830.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií