AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

Tefal Clipso+ Precision 6l P4410763

Zobraziť katalóg
Tefal Clipso+ Precision 6l P4410763
5 23 hodnotení
- antikoro, zatváranie a otváranie jednou rukou, 3-vrstvové sendvičové dno, parný kôš, 5 poistiek, pre všetky typy sporákov
Kód:  EAY9001s2 Produktové číslo:  P4410763 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tefal Clipso+ Precision 6l P4410763

S tlakovým hrncom Tefal Clipso Precision vykúzlite vo vašej kuchyni hotové zázraky! Vďaka svojej unikátnej kombinácii skvelých vlastností je ideálny na každodenné varenie. Vyniká predovšetkým neobvyklou jednoduchosťou, moderným spracovaním a intuíciou. Veľký objem - 6 litrov - dovoľuje prípravu veľkého množstva pokrmov pre celú rodinu aj pre návštevy.

Hrniec je vyrobený z vysoko kvalitnej antikorovej ocele (18/10) a vďaka exkluzívne patentovanému systému otvárania/zatvárania sa s ním veľmi ľahko a rýchlo manipuluje dokonca aj pri použití len jednej ruky. Už žiadne boje s otváraním tlakového hrnca! Sklopné ergonomické rukoväte dovoľujú pohodlné uchopenie hrnca a šetria miesto pri jeho skladovaní. Nádoba je vybavená trojvrstvovým sendvičovým dnom. Jednou z týchto vrstiev je hliníkový plát, ktorý sľubuje dokonalé rozloženie tepla na ploche dna a takisto aj pevnosť v priereze. Parný systém umožňuje plynulé nastavenie stupňa uvoľňovania pary.

Tefal myslí aj na vaše maximálne bezpečie - tlakový hrniec disponuje 5 poistkami na ochranu vášho zdravia. Výhodou hrnca Tefal je tiež možnosť nastavenia inteligentného časovača, ktorý prevezme spoľahlivú kontrolu nad vaším varením a navyše je odolný proti postriekaniu vodou. Po použití je možné jednotlivé časti nádoby vložiť do umývačky, ktorá si so zvyškami jedla hravo poradí za vás. V balení nájdete tiež parný kôš a brožúru s receptami, ktorými sa môžete pri vašom varení inšpirovať. Na kovové časti výrobku sa vzťahuje desaťročná záruka.

Parametre a špecifikácia:

Materiál:
Antikorová oceľ

Dno:
Trojvrstvové, sendvičové

Objem:
6 l

Vhodné pre:
Všetky typy sporákov (vrátane indukcie)

Záruka:
10 rokov (na kovové súčiastky)

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Typ
Tlakový Hotovo!
Počet hrncov/panvíc v súprave
1 ks Hotovo!

Typ

Typ
Tlakový Hotovo!

Vlastnosti súpravy

Počet hrncov/panvíc v súprave
1 ks Hotovo!

História značky Tefal sa začala písať v roku 1954, kedy značku založil vo Francúzsku Marc Grégoire po tom, ako doma vyrobil pre svoju manželku prvú nepriľnavú panvicu. Postupne povrch aplikoval aj na ďalšie kuchynské náčinie a revolúcia vo varení bola na svete. Počas svojej dlhej histórie prišla značka s obrovským množstvom prevratných inovácií, medzi ktorými môžeme spomenúť napríklad bezdrôtovú žehličku. V súčasnosti zahŕňa ponuka značky Tefal nielen všetkých rôznych pomocníkov do kuchyne, ale aj žehličky alebo váhy. Od roku 1968 patrí značka Tefal do silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Pokrievka mi spadla na zem a ulomili sa mi plastove krytky. Da sa kupit nahradna pokrievka? Dakujem.

Diskusia a poradňa k Tefal Clipso+ Precision 6l P4410763
Príslušenstvo pre Tefal Clipso+ Precision 6l P4410763 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal Tlakový hrnec 6l Clipso+ Precision P4410763. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal Clipso+ Precision 6l P4410763. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal Clipso+ Precision 6l P4410763. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tefal Clipso+ Precision 6l P4410763.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií