AP+ nový vizuál PET

TEPRO Grenada

Zobraziť katalóg
TEPRO Grenada
Gril Gril na drevené uhlie, keramický, priemer grilovacej plochy 46,5 cm, antikorový grilovací rošt, integrovaný teplomer v poklope, bočné drevené poličky, kolieska, systém MULTI-ROŠT, 130 x 73 x 124 cm
Kód:  TEPGR017 Rozšírená záruka +24 mesiacov Produktové číslo:  1154

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TEPRO Grenada

Ste náročný a potrpíte si pri grilovaní na luxus a prvotriednu kvalitu? Iste vás teda zaujme záhradný gril na drevené uhlie v masívnom vyhotovení z keramického skeletu s povrchovou smaltovanou úpravou. Je robustný, priestranný a vďaka uzatváraciemu poklopu dosiahnete uzavretie horúceho vzduchu a prepečenie pripravovaných pokrmov zo všetkých strán.

Kľúčové vlastnosti

  • Keramický skelet
  • Integrovaný teplomer
  • Smaltovaný povrch
  • Masívny poklop s madlom
  • Žiaruvzdorné tesnenia
  • Dve sklopné bočné police
  • Antikorový stojan s kolieskami

Kvalitné, robustné vyhotovenie

Záhradný gril TEPRO Grenada má všetko, čo len môžete od grilu očakávať. Objemné ohnisko na drevené uhlie či brikety, priestranný antikorový grilovací rošt alebo integrovaný teplomer. Jeho najväčšou prednosťou je však robustné keramické veko s praktickým madlom. Vďaka nemu môžete pripravované pokrmy uzavrieť a horúci vzduch ich dôkladne prepečie zo všetkých strán. Na vrchu veka je umiestnený regulovateľný otvor na odvod prebytočného vzduchu a teplomer na ľahkú kontrolu celého priebehu grilovania.

Je mobilný a praktický

Na jednoduchú manipuláciu je gril TEPRO Grenada vybavený antikorovým stojanom, osadenými kolieskami s brzdami, a je tak možné ho aj častejšie a ľahko premiestňovať. Veľmi praktickým vybavením sú ďalej dve sklopné drevené police po stranách grilu. Vďaka nim získate dostatok pracovného priestoru a grilovanie sa stane ešte príjemnejšou záležitosťou. Už zostáva len naložiť mäso a začať.

Je všestranný

Vďaka uzatvárateľnému priestoru je gril TEPRO Grenada veľmi vhodný ako na grilovanie, tak na údenie, pečenie alebo ohrev. Praktický systém odnímateľného roštu vám tiež umožní vložiť panvicu alebo grilovací kameň a využiť tak gril na prípravu mnohých ďalších pokrmov.

Parametre a špecifikácia :

Hmotnosť : 80 kg
Rozmery : 130 × 123,5 × 73 cm
Priemer roštu : 30 cm
Materiál : keramika, nerez, chróm

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Pripajam sa...v popisoh sa nezhoduje priemer rostu...

Zdravim, neni u grilu spatny popis "Gril plynový, 2 hořáky s piezoelektrickým zapalováním a regulací, grilovací plocha 40x47cm, 2 smaltované grilovací rošty."?

Diskusia a poradňa k TEPRO Grenada
Príslušenstvo pre TEPRO Grenada Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TEPRO Grenada.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií