PET Aplikace

Terronic Basic Hobby 500/500 KIT trvalých svetiel

Zobraziť katalóg
Terronic Basic Hobby 500/500 KIT trvalých svetiel
4,0 6 hodnotení
Svetlo na fotenie – s výkonom 2× 500W/2900K, vr. stojanov a štúdiových dáždnikov, ideálna súprava pre začínajúcich fotografov
Kód:  FOM002a Produktové číslo:  FY7647 Stránky výrobcu
Terronic Basic Hobby 500/500 KIT trvalých svetiel Predaj skončil

Terronic Basic Hobby 500/500 KIT trvalých svetiel

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Súprava svetiel a rozptyľovacích dáždnikov

Skvelá súprava najmä pre začiatočníkov

Štúdiové osvetlenie pre začínajúcich fotografov

Súprava svetiel a rozptyľovacích dáždnikov na stojanoch predstavuje ideálne riešenie pre začínajúcich fotografov a fotografky. Získate tak dokonalú kombináciu príslušenstva pre silné, avšak rozptýlené štúdiové osvetlenie - presne z tých strán, z ktorých je potrebné dosvetlenie.

Dáždniky sa postarajú o zjemnenie svetla tak, aby neprichádzalo koncentrované v jednom smere. Vďaka tomu získate perfektne nasvietenú snímanú osobu bez tieňov.


Perfektné nasvietenie

Každé z oboch svetiel dodáva stály výkon 500 W, čo znamená v podstate úplnú nezávislosť na slnečnom svite. Svetlo nemá vstavaný ventilátor. Vystačí si s pasívnym chladením pomocou chladiacej mriežky. Súpravu je možné doplniť o žiarovkové výbojky tak, aby sa svetlá dali používať ako štúdiové blesky.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Svetlo s výkonom 500 W

Svetlo s výkonom 500 W

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Poradil by někdo podobný produkt ale aby v tom byly blesky? Dva stojany, dvě stínidla, dva blesky v sadě? Jsem z toho zoufalý..

Jaký je typ žárovek kdy bych chtěl vyměnit za ledky? Jsou klasicky e27 nebo jaký? Ty co tam jsou jsou halogenové nebo úsporné nebo jaké?

Za cenu 3 690,- dostanu jedno světlo, nebo dvě? Promiňte za blbou otázku.

Jsou tam žárovky a nebo je nutné je doukoupit. Ale potřebuji to vědět hned, je to asap. Díky moc

Diskusia a poradňa k Terronic Basic Hobby 500/500 KIT trvalých svetiel
Príslušenstvo pre Terronic Basic Hobby 500/500 KIT trvalých svetiel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Terronic Basic Hobby 500/500 KIT trvalých světel. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Terronic Basic Hobby 500/500 KIT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Terronic Basic Hobby 500/500 KIT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Terronic Basic Hobby 500/500 KIT állandó világítás.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií