Tinkerbots Advanced Builder kit

Zobraziť katalóg
Tinkerbots Advanced Builder kit
Stavebnica – na tvorbu programovateľných robotov, ovládanie cez aplikáciu pre tablet/smart mobil, kompatibilná so známymi plastovými stavebnicami, vhodná od 6 rokov
Kód:  HRAjd1515 Produktové číslo:  4251161800022

Tinkerbots Advanced Builder kit

Priblížte vašim deťom dobrodružný svet robotiky! Elektronická stavebnica Tinkerbots Advanced Builder kit na tvorbu programovateľných robotov je vhodná pre deti už od 6 rokov. Umožňuje zostaviť zvieratá, autá alebo stroje a riadiť ich pohyby a len vaša predstavivosť je limitom. Prianím každého dieťaťa je mať vlastného riadeného robota. Elektronická stavebnica nielen prevedie prvými krokmi svetom robotiky, ale aj rozvíja zručnosť, fantáziu a tvorivé schopnosti. Predovšetkým si však deti budú užívať hranie. Budúce roboty môžu naučiť novým pohybom, ak ich učíte v režime záznamu a prehrávania. Hrajte sa so svojimi deťmi, vyskúšajte robotickú súpravu Advanced Builder!

Vlastnosti stavebnice Tinkerbots Advanced Builder kit

  • Elektronická stavebnica spoľahlivo sprevádza dieťa prvými krokmi vo svete robotiky
  • Možnosť zostaviť zvieratá, autá, stroje a ďalšie objekty podľa vlastnej fantázie a riadiť ich pohyby
  • Je možné diaľkové ovládanie vďaka aplikácii Tinkerbots App pre tablet/smart mobil
  • Advanced Builder je kompatibilný so známymi plastovými stavebnicami
  • Jednoduché programovanie pomocou platformy Arduino

Model:
Racer Top Dog Donnergugi Roadster Android L30

Stavebnica obsahuje:
1× Powerbrain, 1× Pivot, 1× Twister, 1× Motor, 4× Wheels, 6  Axels, 6× Cubie I, 6× Cubie II, 2× Double Cubie I, 2× Double Cubie II, 10× Prism Cubie I, 14× Prism Cubie II, 2× Adapter bricks, 1× USB charger, 1× Adapter, 1× USB cable, Tinkerbots App

 

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

 

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
6 rokov Hotovo!
Počet dielikov
93 ks Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
6 rokov Hotovo!

Počet dielikov

Počet dielikov
93 ks Hotovo!
Poznámka:
» Všetky elektronické stavebnice
» Všetky stavebnice pre deti od 6 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tinkerbots Advanced Builder kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tinkerbots Advanced Builder kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tinkerbots Advanced Builder Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tinkerbots Advanced Builder Kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tinkerbots Advanced Builder Kit.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií