AD homeoffice AD homeoffice

Cubs – Piknikový stolček s úložným priestorom

Zobraziť katalóg
Cubs – Piknikový stolček s úložným priestorom
Príslušenstvo na detské ihrisko – rozmery: 90×90×50cm
Kód:  HRAa7865 Produktové číslo:  641938432848
Cubs – Piknikový stolček s úložným priestorom Predaj skončil

Cubs – Piknikový stolček s úložným priestorom

Detské ihrisko je rajom všetkých detí, ktorý sa nezaobíde bez najrôznejšieho príslušenstva, hračiek a potrieb pre deti. Veľmi dôležitou súčasťou detskej výbavy je drevený piknikový stolík s úložným priestorom. Veľký stolík CUBS je vhodný pre deti už od troch rokov. Môžete ho využiť na hranie, maľovanie či podávanie olovrantu. Stolík je určený na umiestnenie vonku, ale veľmi dobre poslúži aj vo väčších detských izbách. Je vyrobený z dreva v prírodnej farbe a môže tak doplniť akýkoľvek nábytok v detskej izbe, rovnako ako ďalšie príslušenstvo ihriska CUBS. Úložný priestor pod doskou stola môžete využiť na uloženie hračiek alebo iných drobností. Dajte deťom možnosť zorganizovať si na záhrade piknik alebo detskú oslavu u vlastného stolíku!

Vlastnosti stola

  • Je vyrobený z dreva borovice/jedle
  • Má rozmer 90 × 90 × 50 cm
  • Hrúbka materiálu je 15 mm
  • Je vhodný pre deti od 3 rokov
  • Má jednoduchú montáž
  • Je vyrobený v EÚ
  • Má úložný priestor
  • Hmotnosť: 11 kg

Prázdninové posedenie pri piknikovom stole

Drevený stolík CUBS je vyrobený z kvalitného prírodného materiálu a je precízne spracovaný. Bol testovaný a schválený v súlade s najnovšími európskymi normami a požiadavkami tak, aby vyhovoval bezpečnostným predpisom. Stolík je určený pre deti, má jednoduchú montáž a rozmery vhodné priamo na hranie, maľovanie alebo na záhradný piknik. Kúpte deťom krásny stolík, ktorý bude mať praktické využitie každý deň!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosi vas,ty miry 90x90x50 cm,ceho to jsou miry? Chtela bych znat miry sezeni,jak vysoko je to od zeme. Predem dekuji

Diskusia a poradňa k Cubs – Piknikový stolček s úložným priestorom
Príslušenstvo pre Cubs – Piknikový stolček s úložným priestorom
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cubs - Piknikový stoleček s úložným prostorem. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cubs Picknicktisch mit Stauraum. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cubs Picknicktisch mit Stauraum. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cubs - Piknik asztal tárolóhellyel.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií