Fisher Price - Vozík s kockami

Zobraziť katalóg
Fisher Price - Vozík s kockami
Odrážadlo súprava obsahuje vozík a kocky, vhodné od 6 mesiacov
Kód:  HRAa6501 Produktové číslo:  0887961058512

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fisher Price - Vozík s kockami Predaj skončil

Fisher Price - Vozík s kockami

Pestrofarebný vozík plný pohybujúcich sa kociek od Fisher price! Dva režimy hrania zabavia ako tie najmenšie, tak aj tie väčšie deti. Sit & Play - režim pre najmenších zahŕňa hru s kolieskom pre skladanie kociek, plochu pre vhadzovanie kociek na pohybujúcu sa rampu vozíka, alebo zástavku vydávajúcu zvuky chichotania sa. Výklopné dvere vozíka môžete pre hranie tých najmenších nechať zatvorené. Keď deti povyrastú a začnú sa plaziť, skúste výklopné dvierka otvoriť. Kocky skĺznu von a vaše dieťatko ich tak môže chytať. Pri stlačení páky je dieťa odmenené kolísaním vozíka, veselou hudbou i humornými zvukmi. Stand & Pull - režim pre tých väčších bude povzbudzovať vašu ratolesť k chôdzi zábavnou hudbou aj pohybujúcimi sa kockami na rampe, keď deti ťahajú vozík za sebou. K aktivácii tohto programu stačí len vytiahnuť rukoväť!

Zábava pre najmenších aj tých väčších

  • Pestrofarebný vozík s pohybujúcimi sa kockami
  • Dva režimy hrania - Sit & Play, Stand & Pull
  • Zvukové efekty
  • Podporuje rozvoj jemnej motoriky a chôdze
  • Súprava obsahuje vozík, 2 kocky s veselými tvárami, 2 kocky s autíčkami a ďalšími motívmi

Hračka ktorá rozvíja aj baví

S úžasným vozíkom zábava nikdy nekončí! Navyše chytanie a skladanie kociek spolu s ťahaním vozíka rozvíja jemnú motoriku detí. Hudba aj jasné farby zasa pomáhajú podnecovať ich zrakové, tak aj sluchové zmysly.

 
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fisher Price - Vozík s kockami Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fisher-Price - Vozík s kostkami.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií