E-knihy a audioknihy Hra o tróny

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky
Filtrovať

E-knihy a audioknihy Hra o tróny sú epickou ságou, ktorá prekračuje hranice bežnej fantasy literatúry. Jej rozsiahly príbeh plný komplexných charakterov a nečakaných zvratov vás vtiahne do boja o moc v krajine, kde sa roky merajú dĺžkou leta a zimy. Aké audioknihy a e-knihy Hra o tróny sú k dispozícii? Čítajte ďalej.

Pokračovať

Kniha Hra o tróny – fenomenálny príbeh zo sveta fantasy

Kniha Hra o tróny predstavuje pútavý príbeh o mocenských sporoch medzi šľachtickými rodmi vo fiktívnom svete Westeros a Essos. Na pozadí politických intríg a boja o Železný trón sa odohráva hlbší naratív o lojalite, cti a zrade, pretkaný nadprirodzenými prvkami a starodávnymi hrozbami. Príbeh nám prináša bohato prepracovaný fantasy svet, kde niekedy najväčšími monštrami nie sú draci či chodci, ale samotní ľudia vo svojej neukojiteľnej túžbe po moci.

Kniha alebo audiokniha Hra o tróny? Aká verzia je lepšia?

Rozhodovanie medzi klasickou knihou a audioknihou môže byť pre mnohých čitateľov ťažké. Zatiaľ čo kniha ponúka intímne chvíle strávené s textom, audiokniha Hra o tróny oživí príbeh prostredníctvom hlasu rozprávača. Výber teda závisí iba od vás.

  • Knihy Hra o tróny sú tradičné tlačené formy, ktoré čitateľov ponoria do príbehu vlastným tempom.
  • Audioknihy Hra o tróny poskytujú pohodlný spôsob, ako sa zoznámiť s príbehom, a to aj na cestách alebo pri multitaskingu.

Knihy Game of Thrones – Hra o tróny knihy poradie
Kniha Hra o tróny 1. diel

Audioknihy Hra o tróny MP3
Audiokniha Hra o tróny

Audioknihy Hra o tróny prichádzajú v dvoch hlavných formátoch: CD a MP3. Zatiaľ čo CD sú ideálne pre tradičných poslucháčov, kniha Hra o tróny v MP3 formáte poskytuje flexibilitu a pohodlie pre tých, ktorí sú stále na cestách.

Knihy Hra o tróny: Kompletná séria má päť dielov a tri doplňujúce

Séria „Pieseň ľadu a ohňa”, na ktorej je televízny seriál „Hra o tróny” založený, zahŕňa nasledujúce knihy: „Hra o tróny“, „Stret kráľov“, „Búrka mečov“, „Hostina pre vrany“ a „Tanec s drakmi“. Každý diel série Hra o tróny je starostlivo konštruovanou skladačkou, ktorá sa postupne odkrýva v nasledujúcich knihách. Od prvých kapitol až po dramatické závery ponúka séria komplexný pohľad do sveta plného intríg a dobrodružstiev.

  • Kniha Game of Thrones čiže Hra o tróny zoznamuje čitateľov s bojom o Železný trón, kde sa intrigy, zrada a česť prepletajú v epickom príbehu.
  • Konflikt kráľov (A Clash of Kings) sleduje následky smrti kráľa Roberta, keď sa rôzne frakcie uchádzajú o moc a začína občianska vojna.
  • Búrka mečov (A Storm of Swords) vrcholí konfliktmi medzi nárokmi na trón, zatiaľ čo na severe sa objavuje hrozba Bielych chodcov.
  • Hostina pre vrany (A Feast for Crows) sa zameriava na politické manévrovanie po väčších konfliktoch a predstavuje nové postavy a zápletky.
  • Tanec s drakmi (A Dance with Dragons) sa paralelne odohráva s udalosťami z „Hostina pre vrany”, ale sústreďuje sa na postavy na východe.

K týmto piatim hlavným knihám patria aj doplňujúce a príbuzné tituly vrátane „Rytier Siedmich kráľovstiev”, „Svet ľadu a ohňa” a „Oheň a krv”.

Hra o tróny: knihy česky, anglicky, ale aj v inom jazyku

Knihy Game of Thrones alebo Hra o tróny sú preložené z angličtiny do niekoľkých ďalších jazykov. Výber jazyka je kľúčový na plné pochopenie a vnímanie príbehu. Originálna verzia zachováva autentický tón a štýl George R. R. Martina, zatiaľ čo český preklad umožňuje ľahšiu prístupnosť pre domácich čitateľov.

i

Kniha Hra o tróny: Počet strán sa môže líšiť

Knihy Hra o tróny majú rôzny počet strán, väčšinou sa však ich počet pohybuje okolo 700. Počet strán môže byť indikátorom dĺžky príbehu, čo môže byť dôležité pre čitateľov, ktorí si chcú naplánovať svoj čas strávený čítaním.

Knihy Hra o tróny môžu mať rôzne spracovania

Fyzická prezentácia knihy Hra o tróny môže ovplyvniť celkový čitateľský zážitok. Niekto však preferuje elektronickú verziu, ktorá sa dá jednoducho nahrať do vlastného zariadenia. Starostlivý výber spracovania, či už pre estetický pôžitok alebo praktickosť, je teda nevyhnutný.

  • Kniha Hra o tróny pevná s prebalom je robustná a pevná, ideálna pre knižnice a dlhodobé zberateľstvo.
  • Kniha Hra o tróny brožovaná bez prebalu je ľahšia a flexibilnejšia, vhodná na bežné čítanie.
  • Ilustrovaná kniha Game of Thrones obsahuje umelecké vyobrazenie kľúčových scén a postáv, obohacuje čitateľský zážitok.
  • Hra o tróny e-kniha je prístupná na e-čítačkách a ďalších elektronických zariadeniach s možnosťou zmeny veľkosti fontu a nočného režimu.
Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
6 položiek
4,8 100×
Hra o trůny
Audiokniha MP3 - Úvodní část bestsellerové fantasy ságy a předlohy úspěšného seriálu HBO. - George R. R. Martin, čte František Dočkal, 44 hod. 32min.
16,45 €
Ihneď k stiahnutiu a počúvaniu
Objednávací kód: AKZ236
4,8 45×
Hra o trůny 2 - Střet králů
Audiokniha MP3 George R. R. Martin, čte František Dočkal, 50 hod.
16,90 €
Ihneď k stiahnutiu a počúvaniu
Objednávací kód: AKZ408
4,9 52×
Hra o trůny 3 - Bouře mečů
Audiokniha MP3 - Z pěti uchazečů o trůn Západozemí je jeden mrtvý, další upadli v nemilost, a boj, v němž jsou bez skrupulí rušena stará spojenectví, zuří nemilosrdně dál., 63 hod. 16min.
16,90 €
Ihneď k stiahnutiu a počúvaniu
Objednávací kód: AKZ677
4,9 37×
Hra o trůny 4 - Hostina pro vrány
Audiokniha MP3 George R. R. Martin, čte František Dočkal, 46 hod. 55min.
16,90 €
Ihneď k stiahnutiu a počúvaniu
Objednávací kód: AKZ946
4,9 27×
Hra o trůny 5 - Tanec s draky
Audiokniha MP3 - Epická fantasy sága pokračuje. - George R. R. Martin, čte František Dočkal, 62 hod. 40min.
16,90 €
Ihneď k stiahnutiu a počúvaniu
Objednávací kód: AK1A093
Hra o trůny I - V za výhodnou cenu
Audiokniha MP3 - Strhující historická fantasy ze světa temného středověku, zmítaného magií, intrikami, zradou i věštbami. - autor George R. R. Martin, čte František Dočkal, délka 263 hodin,
68,90 €
Ihneď k stiahnutiu a počúvaniu
Objednávací kód: AK1A552

E-knihy a audioknihy Hra o tróny

V kategórii E-knihy a audioknihy Hra o tróny máme práve teraz na Alza.sk celkom 6 produktov.

E-knihy a audioknihy Hra o tróny – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné e-knihy a audioknihy Hra o tróny Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie e-knihy a audioknihy Hra o tróny Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie e-knihy a audioknihy Hra o tróny Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii e-knihy a audioknihy Hra o tróny recenzie
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií