AD homeoffice AD homeoffice

Mega Bloks – Požiarnicke auto Freddy

Zobraziť katalóg
Mega Bloks – Požiarnicke auto Freddy
Stavebnica – 6 dielov, odporúčaný vek od 1 do 5 rokov
Kód:  HRAa6691 Produktové číslo:  0065541804647
Mega Bloks – Požiarnicke auto Freddy Predaj skončil

Mega Bloks – Požiarnicke auto Freddy

Červené požiarnicke auto Freddy zo stavebnice Mega Bloks vpredu ozdobené rozosmiatou tvárou pomáha všade, kde treba. S autom jazdí ku nehodám odvážny požiarnik, ktorý si vie vždy poradiť. Vysunie požiarnicky rebrík a zachráni zatúlané mačiatko na streche. Dokáže uhasiť horiaci dom a vytiahne z plameňov všetkých jeho obyvateľov. Do auta sa vojde veľa kociek, z ktorých postaví vežu, bránu či domček, aby ich potom v prípade nebezpečenstva zasa zbúral.

V balení nájdete figúrku požiarnika, požiarnicke auto s rebríkom a šesť farebných kociek First Builders. Špeciálne tvarované kocky sa do malých detských rúk dobre uchopujú. Sadu môžete kombinovať so všetkými sadami First Builders.

Obsah sady:

  • Figúrka požiarnika
  • Požiarnicke auto
  • 6 kociek First Builders

 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mega Bloks – Požiarnicke auto Freddy
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mega Bloks - Hasičský vůz Freddy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mega Bloks Kit - Freddy Feuerwehrauto. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mega Bloks Kit - Freddy Feuerwehrauto. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fisher Price Mega Bloks - Freddy tűzoltókocsi.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií