PET AD homeoffice

Sofia

Zobraziť katalóg
Sofia
Puzzle 2 x 12 dielikov, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa6481 Produktové číslo:  4005556075706 Stránky výrobcu

Sofia

Nádherné puzzle s obrázkami princeznej Sofie zaujmú každú malú dievča. Nadchnú nielen samotnú princeznou, ale aj zvieratkami, ktoré zbožňujú všetky malé dieťa. Motívy sú tlačené v očarujúcich farbách. Balenie obsahuje 2 skladačky po 12 dielcoch s veľkosťou 26 × 18 cm. Odporúčaný vek od 3 rokov.

kľúčové vlastnosti

  • nádherný motív
  • 2 motívy obrázkov
  • 12 dielikov
  • celková veľkosť 26 × 18 cm
  • odporúčaný vek od 3 rokov

Kvalita

Firma Ravensburger sa pýši prémiovou kvalitou. Pestrosť farbičiek a starostlivé spracovanie jednotlivých dielikov je pre našich najmenších tou najlepšou voľbou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sofia
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ravensburger Sofie. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ravens Sofia. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ravens Sofia. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ravensburger Sofia.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií