PET AD homeoffice

Vkladacie puzzle – Mapa sveta

Zobraziť katalóg
Vkladacie puzzle – Mapa sveta
5 1 hodnotení
Didaktická hračka – drevená, vhodná od 2 rokov
Kód:  HRAa8803 Produktové číslo:  4020972011480 Stránky výrobcu
Vkladacie puzzle – Mapa sveta Predaj skončil

Vkladacie puzzle – Mapa sveta

Zaujímate sa o didaktické hračky do detskej izby pre vášho drobca? Vkladacie puzzle – Mapa sveta je určené všetkým chlapcom a dievčatám starším ako 2 roky, ktorí majú záujem naučiť sa základné geografické znalosti a zároveň si budú rozvíjať aj svoje manuálne zručnosti. K dispozícii majú 108 dielkov s kontinentmi a vlajkami. Jednotlivé časti sú vyrobené zo stabilného vrstveného dreva a použitá farba je odolná aj voči detskému slintaniu. Táto hračka preto dievčatám aj chlapcom vydrží veľmi dlho v stopercentnom stave. Okrem toho má označenie CE a bola vyrobená v súlade s normou pre bezpečnosť hračiek (EN 71). 

Kľúčové vlastnosti

  • Vkladacie puzzle na rozvoj učenia a manuálnych zručností
  • Kvalitné materiály: stabilné vrstvené drevo a odolná farba
  • Hračka je pre deti absolútne bezpečná
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Vkladacie puzzle – Mapa sveta
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vkládací puzzle - Mapa světa. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Puzzle - Weltkarte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Puzzle - Weltkarte. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kirakós puzzle - Világtérkép.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií