AP+ nový vizuál PET

TP-LINK TL-WA860RE

Zobraziť katalóg
TP-LINK TL-WA860RE
4,3 75 hodnotení
WiFi extender 802.11b/g/n až 300Mbps, priechodná, 1x LAN, 2x externá anténa
Kód:  TP633j Produktové číslo:  TL-WA860RE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TP-LINK TL-WA860RE

Bezdrôtový opakovač signálu

Rozšírte signál po celom byte

TP-LINK TL-WA860RE

TP-LINK TL-WA860RE

Získajte extra dosah WiFi

WiFi extender TP-LINK TL-WA860RE si dáva za cieľ masívne zosilnenie WiFi signálu skrze 2 externé antény a odstránenie mŕtvych miest aj vo väčšej vzdialenosti od vášho WiFi routeru. Vďaka bleskovej rýchlosti 300 Mbit/s a elegantnému designu pre umiestnenie na stenu nebolo rozšírenie bezdrôtovej siete nikdy jednoduchšie a príjemnejšie.


Jednoduchšie to už nejde

Jednoducho rozšírite pokrytie pomocou stlačenia jediného tlačidla WPS na opakovači a následne do 2 minút na routeri či naopak. Nie je potrebné žiadne zdĺhavé nastavovanie a nepotrebujete si ani pamätať žiadne heslá.

TP-LINK TL-WA860RE

TP-LINK TL-WA860RE

Nájdite najlepšiu pozíciu

Miniatúrne rozmery a podarený design dodáva opakovaču potrebnú flexibilitu aj pre časté premiestňovanie podľa potreby. Stačí sa raz pripojiť k už existujúcemu bezdrôtovému routeru a podľa potreby opakovač odpojiť a pripojiť ho v inej miestnosti bez nutnosti ho opät znovu nastavovať. S opakovačom firmy TP-Link nájdete najvhodnejšiu pozíciu pre jeho umiestnenie naozaj rýchlo vďaka indikátoru intenzity signálu Wi-Fi siete. Indikátor ukáže intenzitu signálu zo súčasného routera a vy tak budete presne vedieť, kam je potrebné opakovač umiestniť.


Drôtovo aj bezdrôtovo

Okrem funkcie rozšírenia bezdrôtovej siete je opakovač vybavený aj praktickým ethernetovým portom na pripojenie zariadení bez podpory Wi-Fi k bezdrôtovej sieti vo vašej firme či domácnosti. Blu-ray prehrávače, herné konzoly, DVD prehrávače či chytré televízie s podporou internetu sa tak ľahko pripoja na internet aj do vašej domácej siete. Navyše nestratíte použitú zásuvku, pretože adaptér má priechodnú el. zástrčku.

TP-LINK TL-WA860RE

Kľúčové vlastnosti

  • Režim opakovača signálu zosilňuje bezdrôtový signál a predlžuje jeho dosah na predtým nedostupné alebo pomocou kábla ťažko pripojiteľné miesta
  • Miniatúrna veľkosť a nástenná konštrukcia umožňuje jednoduchú inštaláciu a flexibilný pohyb
  • Pridaná napájacia zásuvka zaisťuje využitie každej elektrickej zásuvky
  • 2 pevné externé antény poskytujú vynikajúce bezdrôtové pokrytie a spoľahlivosť
  • Jednoduché rozšírenie pokrytia bezdrôtovým signálom po stlačení tlačidla Range Extender (Opakovač signálu)

  • WiFi extender je možné použiť aj s WiFi routerom iných značiek

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den,vie tento extander zosilnit 2 wifi siete ?

Dobrý den, jsou antény demontovatelné, nebo jsou napevno? děkuji, Novák

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, když potřeboval bych dostat wifi signál z domova do pergoly, která je asi 200m. Myslíte, že by stačilo v pergole zapojit Váš TP-LINK TL-WA860RE a normálně by to přijímalo a posílalo dál wifi ? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, I přes volání na vaši linku (to už je aspoň půl roku) a osobní urgenci v obchodě (cca 1-2 měsíce zpátky) se mi dodnes nikdo z Alzy nevyjádřil ke svolávací akci TP-Linku na tyto extendery viz Odkaz do neznáma psalo se o tom i na Odkaz do neznáma Domnívám se, že by bylo vhodné informovat vaše zákazníky o tom, že tento produkt může být životu nebezpečný (jedná se o problém s uzemněním, wifi část je ok).

Dobrý den, lze použít tento extender s Apple Time Capsule?

Dobrý deň, Bude tento repeater ešte možné zakúpiť na Alze? Vopred ďakujem za odpoveď.

Dobry den. Chcem sa spytat, ci sa da tento repeater pouzit aj medzi dvoma domami oddelenymi cestou...alebo to funguje len v dome v ktorom je router. Dakujem velmi pekne. Karol Odkaz do neznáma

Chtěl bych se zeptat jestli buse fungovat s routrem TP-LINK TL-WR542G který nemá WPS tlačítko

Diskusia a poradňa k TP-LINK TL-WA860RE
Príslušenstvo pre TP-LINK TL-WA860RE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TP-LINK TL-WA860RE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TP-LINK TL-WA860RE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TP-LINK TL-WA860RE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TP-LINK TL-WA860RE.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií