AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Tractive Pet Remote pre psov

Zobraziť katalóg
Tractive Pet Remote pre psov
Prívesok na komunikáciu s vaším psom, ľahké vibrácie a zvuk, dobre rozpoznateľné bezbolestné signály, ovládanie pomocou smartfónu, dosah cca 35 m
Kód:  EATR01c Produktové číslo:  TRARE1 Stránky výrobcu
Tractive Pet Remote pre psov Predaj skončil

Tractive Pet Remote pre psov

Tractive Pet Remote je unikátny výrobok, ktorý vám spoľahlivo pomôže s výcvikom vášho psa. Ponúka moderný spôsob komunikácie medzi vami a vaším štvornohým miláčikom. Prívesok je kompatibilný s inteligentným telefónom, prostredníctvom ktorého vysielate psovi povely pomocou ľahkých vibrácií a zvukov. Tieto signály sú pre psa absolútne bezbolestné, avšak veľmi ľahko rozoznateľné.

V bezplatnej aplikácii vo vašom mobilnom telefóne si zvolíte, či chcete pri výcviku využívať zvukové či vibračné signály. Potom stačí psovi na obojok pripevniť veľmi ľahký prívesok a zábavný výcvik môže začať. Samozrejmosťou je ponuka základných povelov, ktoré by mal ovládať každý pes - sadni, ľahni, zostaň, prines a ďalšie. Ak sa pre vás stane výcvik vášho psieho kamaráta zároveň koníčkom, oceníte aj pokročilú ponuku ďalších povelov. Zariadenie má dosah až 35 metrov, batéria v ňom pri bežnom používaní vydrží jeden rok.

Hlavné prednosti

  • Pomôcka pri výcviku psa
  • Prenáša povely zvukovo či vibráciami
  • Vibrácie sú bezbolestné a absolútne bezpečné
  • Kompatibilné s mobilnými telefónmi (iOS, Android, Windows Phone)
  • Široká ponuka povelov
  • Dosah 35 metrov
  • Hmotnosť prívesku iba 10 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tractive Pet Remote pro psy. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Vontató Remote Pet Dog.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií