Traktor Lander Z240X

Zobraziť katalóg
Traktor Lander Z240X
Šliapací traktor pre chlapcov, vhodné od 3 rokov, nosnosť do 50kg
Kód:  HRAif5661 Produktové číslo:  3016202021146 Stránky výrobcu

Traktor Lander Z240X

S traktorom značky Falk sa chalani od 3 rokov rozhodne nudiť nebudú. Môžu na neho nasadnúť, šliapať a predstavovať si, že sedia v skutočnom traktore. Ten tiež model Lander Z240X verne pripomína. Je vybavený nielen lyžicou a prívesom, ale aj klaksónom, aby mohol upozorniť každého, že práve prechádza a zabrániť tak nechcenému stretu. Šliapací traktor Falk Lander Z240X je vyrobený z kvalitného plastového materiálu vyrobeného vo Francúzsku. Všetky traktory Falk sú podľa požiadaviek európskych noriem testované na 50 kg.

Kľúčové vlastnosti šlapacieho traktora Falk Lander Z240X

  • S prednou lyžicou a prívesom
  • Vybavený klaksónom
  • Odporúčaný vek od 3 rokov
  • Rozmery 191 × 53 × 66 cm
  • Z kvalitného plastového materiálu
  • Nosnosť 50 kg
 

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Dizajn
Traktora Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Vlastnosti a vybavenie

Dizajn
Traktora Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je tento model vhodný i pro jízdu po trávníku na zahradě? Především s ohledem na to, jaký odpor bude muset dítě překonat při šlapání v takovém terénu. Případně jsou v nabídce jiné modely šlapacích traktorů, které by vhodnější byly?

Diskusia a poradňa k Traktor Lander Z240X
Príslušenstvo pre Traktor Lander Z240X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Traktor Lander Z240X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trettraktor Tractor Lander Z240X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trettraktor Tractor Lander Z240X. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lander traktor Z240X.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií