Kočík Trendy pre bábiky

Zobraziť katalóg
Kočík Trendy pre bábiky
4,5 2 hodnotení
Kočík pre bábiky – do veľkosti 42cm, rozmery 67×41×68cm, vhodný od 3 rokov
Kód:  HRAif6628 Produktové číslo:  8590756956147 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kočík Trendy pre bábiky

Každú mladú mamičku od 3 rokov na prvý pohľad zaujme ružový kočík Trendy značky MaDe. Nájdete ho v novej kolekcii menom Adelka, ktorá vyniká mimoriadnou hĺbkou vhodnou na pohodlné a bezpečné uloženie obľúbenej bábiky. Tá si bude ležať v pokoji a teple a dievčatko sa nemusí báť, že by ju niekde vyklopilo. Zmestí sa sem nielen bábika Adelka, ale všetky bábiky, ktoré merajú menej ako 42 cm. Ďalším benefitom je veľmi jednoduchá rozložiteľnosť kočíka Trendy, vďaka ktorej ho so sebou môžete vziať na akýkoľvek báječný výlet. Pre komfort malých užívateliek sa tu nachádza aj nastaviteľná rukoväť, ktorú hravo prispôsobí podľa výšky priamo sebe na mieru.

Kľúčové vlastnosti ružového kočíka Trendy z kolekcie Adelka

  • Výrazná ružová farba
  • Funkčný dizajn a jednoduchá zložiteľnosť
  • Odporúčaný vek od 3 rokov
  • Pre bábiky do veľkosti 42 cm
  • Nastaviteľná rukoväť 39 – 68 cm
  • Rozmery 67 (D) × 68 (V) × 41 (Š) cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, s koupí kočárku dostaneme i tašku, která je na obrázku? Je v ceně? Děkuji moc. Lenka K. Písek

Píšu komentář ke kočárku Trendy pro panenky: a) ano, je rozkládací, dodává se složený v krabici b) kola jde odendat, madlo lze sklopit c) je docela nízký - nemusí vadit, aspoň se do něj dítě dobře dostane d) lze dost dobře doporučit

Dobrý den, jak moc je tento kočárek skládací? Podle všeho rukojeť lze složit, lze sundat i korbu? Lze prát potah? Děkuji

Diskusia a poradňa k Kočík Trendy pre bábiky
Príslušenstvo pre Kočík Trendy pre bábiky Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kočárek Trendy pro panenky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Puppenwagen Puppen-Trends. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Puppenwagen Puppen-Trends. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Trendy babáknak.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií