AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

CASIO EFA 112D-1A

Zobraziť katalóg
CASIO EFA 112D-1A
Pánske hodinky vodotesný 10 ATM
Kód:  KHO7646 Produktové číslo:  4971850810582 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CASIO EFA 112D-1A

Elegantný a súčasne športový hodinkový model, ktorý bude vyzerať skvele na rukách každého chlapca a muža. Ponúka jasné umiestnenie jednotlivých prvkov pre rýchlu a ľahkú čitateľnosť. V tmavom prostredí sa nastavenie luminiscencie analógovej časti, doplnené osvetlením LED digitálneho displeja, určite príde vhod. Zvláštnosťou hodiniek je 30 pamäťových miest pre uloženie až 12-miestnych telefónnych záznamov s maximálnym počtom znakov. Hodinky sú navyše vybavené funkciou svetového času a môžu bez problémov zobrazovať čas v najvýznamnejších mestách a miestach na celom svete. Púzdro a popruh sú vyrobené z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a popruh je dodatočne vybavený bezpečnostným zámkom proti nežiaducemu otvoreniu. Všetky guľôčky sú pokryté sférickým minerálnym sklíčkom, ktorý je odolnejší voči tlaku v dôsledku oblúka. Výhodou tohto modelu je nepochybne aj znížená spotreba energie, čo umožňuje až 10 rokov prevádzky na batériu. 

Kľúčové vlastnosti

  • Luminiscenčná úprava spolu s osvetlením LED pomáha zaistiť bezporuchovú viditeľnosť.
  • Schopnosť ukladať až 30 dvanásťmiestnych 8-znakových telefónnych čísel pre neskoršie stiahnutie.
  • Funkcia Svetový čas zobrazuje aktuálny čas v najdôležitejších mestách a oblastiach, kedykoľvek si spomeniete.
  • Stopky, ktoré merajú uplynutý čas, čas rozdelenia a čas ukončenia s presnosťou na jednu stotinu sekundy a maximálne na 24 hodín.
  • Časovač odpočítavania s maximálnou dĺžkou 24 hodín a nastaviteľný s minútovým rozlíšením.
  • 3-dňové poplachy, snooze a nastavenie hodín, ktoré vás udrží v obraze.
  • Automatický kalendár vždy zobrazí správny dátum po jeho nastavení.
  • Voľba medzi 12/24 hodinovým displejom na digitálnom číselníku.
  • Sférický minerálny sklíčka je klenutý, aby vydržal tlak.
  • Jedna batéria je pre hodinky dostatočná na približne 10 rokov bezporuchovej prevádzky.

Pokročilé stopky

Uplynutý čas, čas rozdelenia a čas ukončenia sa merajú v priebehu jednej stotiny sekundy . Maximálny čas sledovania je príjemný 24 hodín. K dispozícii je aj časovač odpočítavania, po ktorom ste upozornení na signál. Maximálny čas odpočítavania je 24 hodín a je nastaviteľný v minútových intervaloch.

3-dňové alarmy

Denný alarm upozorňuje na opakované udalosti s akustickým signálom v nastavenom čase. Pre zaneprázdnených pražcov je pripravená funkcia opätovného budenia (snooze). Môžete tiež aktivovať hodinový časový signál, ktorý indikuje každú hodinu. Tento model má 3 nezávislé poplachy pre flexibilné pripomenutie dôležitých udalostí. 

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
100 m (10 ATM) Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!
Materiál remienka
Oceľ Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Remienok

Materiál remienka
Oceľ Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
100 m (10 ATM) Hotovo!

Casio je japonským výrobcom elektroniky a elektronických zariadení. Jej história sa začína písať v roku 1946 v Tokiu. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť profilovala v prvom rade ako výrobca kalkulačiek. Na tomto poli bola počas celej druhej polovice dvadsiateho storočia technologickým lídrom. V súčasnosti je jej ponuka neporovnateľne širšia. Okrem kalkulačiek ponúka aj hodinky, audiotechniku alebo fotoaparáty.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CASIO EFA 112D-1A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CASIO EFA 112D-1A. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CASIO EFA 112D-1A.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií