AP+ nový vizuál ducray protiplnění

CASIO G-SHOCK GA 1100RG-1A

Zobraziť katalóg
CASIO G-SHOCK GA 1100RG-1A
5 2 hodnotení
Pánske hodinky – kombinované s analógovým a digitálnym zobrazením času, minerálne sklo, puzdro zo živice, vodotesnosť: 20 ATM
Kód:  KHO11613 Produktové číslo:  4549526141089 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CASIO G-SHOCK GA 1100RG-1A

Veľmi zaujímavé hodinky CASIO GA 1100RG-1A sú určené všetkým náročným mužom. Okrem kombinovaného ciferníku, pohodlného remienka z čiernej živice, pevnej konštrukcia a atraktívneho dizajnu ponúkajú aj veľa praktických funkcií. Dobre čitateľné sú aj v zhoršených svetelných podmienkach, majú totiž LED podsvietenie doplnené luminiscenčnou vrstvou. Ciferník chráni tvrdé minerálne sférické sklíčko. Hodinky CASIO GA 1100RG-1A sú odolné voči otrasom, vibráciám i nárazom a navyše sú vodotesné do 20 ATM. Nesmú teda chýbať na ruke žiadneho športovca ani dobrodruha.

Kľúčové vlastnosti hodiniek CASIO GA 1100RG-1A

  • Pánske hodinky s kombinovaným ciferníkom
  • Sú odolné a pevné
  • Kombinujú LED podsvietenie s luminiscenčnými prvkami
  • Ponúkajú stopky, alarm, kompas aj teplomer
  • Môžu zobraziť svetový čas prednastavených hlavných miest
  • U hodiniek CASIO GA 1100RG-1A jediným tlačidlom vypnete všetky zvuky

Veľa funkcií pre športovcov, cestovateľov i dobrodruhov

Pre športovcov ponúkajú hodinky CASIO stopky s presnosťou na stotinu sekundy. Odpočítavacie stopky merajú interval obrátene a vydajú zvukový signál pri dosiahnutí nuly. Hodiť sa bude určite aj kompas a teplomer so stupnicou od -10 °C do 60 °C. Pre najpresnejšie výsledky merania sa odporúča hodinky na chvíľu sňať zo zápästia. Cestovatelia ocenia zobrazenie svetových časov, plne automatický kalendár naprogramovaný na niekoľko rokov dopredu alebo päť denných alarmov s funkciou snooze. Ak sa vydáte napríklad za kultúrou, môžete jediným tlačidlom stlmiť všetky zvukové signály a tóny. CASIO GA 1100RG-1A si jednoducho zamilujete.

Casio je japonským výrobcom elektroniky a elektronických zariadení. Jej história sa začína písať v roku 1946 v Tokiu. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť profilovala v prvom rade ako výrobca kalkulačiek. Na tomto poli bola počas celej druhej polovice dvadsiateho storočia technologickým lídrom. V súčasnosti je jej ponuka neporovnateľne širšia. Okrem kalkulačiek ponúka aj hodinky, audiotechniku alebo fotoaparáty.

Poznámka:
Produktové línie: CASIO G-SHOCK 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mohu poprosit o návod v CZ? Děkuji.

Dobrý den.prosím vás můžete mi napsat kdo je pro vás výhradní dovozce hodinek casio?jedná se mi o to aby to byl originál.děkuji za pochopení...Tomáš

Diskusia a poradňa k CASIO G-SHOCK GA 1100RG-1A
Príslušenstvo pre CASIO G-SHOCK GA 1100RG-1A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CASIO G-SHOCK GA 1100RG-1A.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií