AD homeoffice Aplikace

FESTINA 6853/1

Zobraziť katalóg
FESTINA 6853/1
Pánske hodinky – vodoodolnosť 10ATM, rozmer puzdra: 42mm, funkcie: dátumovka, chronograf, stopky, 24-hodinový ciferník
Kód:  KHO10276 Produktové číslo:  8430622662218 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FESTINA 6853/1

Špičkové športovo-elegantné hodinky pre mužov, ktorí očakávajú viac než len dokonalý dizajn. Popri prvotriednej kvalite a vysokej odolnosti ponúkajú množstvo prakticky využiteľných funkcií. Sú vybavené chronografom, stopkami s presnosťou na 1/1 sekundy, 24-hodinovým zobrazením času a nechýba ani dátumovka na tretej pozícii. Navyše sú opatrené takými tesniacimi prvkami, ktoré odolajú vyššiemu tlaku vody. S hodinkami na ruke sa pokojne môžete oddávať vodným radovánkam do maximálnej hĺbky ponoru 8 metrov. 

K výrobe masívneho púzdra aj ťahu hodiniek bola využitá antikorová oceľ vysokej akosti. Hodinky preto vynikajú mimoriadnou odolnosťou proti poškriabaniu i oderu. Ciferník pokrýva minerálne hodinkové sklíčko, ktoré je vyhlásené svojimi vynikajúcimi optickými vlastnosťami. Všetky hodnoty sú tak veľmi dobre čitateľné za akýchkoľvek podmienok.

Dominantou veľkého prehľadného ciferníku sú tri funkčné subciferníky pre zobrazenie 24-hodinového času a chodu chronografu - stopiek. Jednoducho pojaté indexy a ručičky sú opatrené luminiscenčnými prvkami. 

Hodinky sú dodávané v darčekovom balení Festina. 

   

Pre mužov, ktorí chcú viac

  • Luxusné pánske hodinky v športovo-elegantnom dizajne
  • Množstvo prakticky využiteľných funkcií - chronograf, stopky (1/1 sec, 30 min), dátumovka, 24-hodinové zobrazenie času
  • Prvotriedne použité materiály - antikorová oceľ, minerálne hodinkové sklíčko
  • Vodoodolnosť 10 ATM - vhodné pre plávanie, kúpanie vo vani
  • Oceľový ťah opatrený preklápacou sponou s bočným otváraním
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FESTINA 6853/1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FESTINA 6853/1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FESTINA 6853/1.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií