AP+ nový vizuál Aplikace

FRIEDRICH LEDERWAREN 23324-2

Zobraziť katalóg
FRIEDRICH LEDERWAREN 23324-2
Šperkovnica s rozmermi: 10 × 4,5 cm
Kód:  SP5225 Produktové číslo:  4010878165608
FRIEDRICH LEDERWAREN 23324-2 Predaj skončil

FRIEDRICH LEDERWAREN 23324-2

Dokonca aj vaše šperky môžu cestovať štýlovo! Tento unikátny klenotník Friedrich Lederwaren vám pomôže tento špeciálne vytvorený spôsob. Je vyrobený z mikrofázy a zdobený štrasovými kameňmi. Jeho čierna štýlová farba vhodne dopĺňa akékoľvek cestovné zariadenia. Veľkosť šperkovnice je 10 × 4,5 cm . Vďaka sofistikovanému dizajnu preberá prekvapivo veľký počet šperkov. Vaša batožina však bude mať skutočne minimálny priestor.

Kľúčové vlastnosti

  • Cestovné šperkovnice
  • Materiál: mikrofáza
  • Zdobené štrasovými kameňmi
  • Elegantná čierna farba
  • Rozmery: 10 × 4,5 cm

Parametre a špecifikácia

Typ produktu
Šperkovnica Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Šperkovnica Hotovo!

Nemecký výrobca šperkovníc Fridrich Lederwaren je na trhu firmou svetového významu. Každá šperkovnica je vyrobená nielen zo syntetických materiálov, ale aj kvalitnej kože, a vždy vyniká úplne originálnym a luxusným dizajnom prepracovaným až do tých najmenších detailov. Úložný priestor šperkovníc je systematicky rozčlenený tak, aby ho bolo možné maximálne prakticky využiť. Okrem šikovného priestorového riešenia prekvapia šperkovnice značky Friedrich Lederwaren takisto aj nápaditým a veľakrát hravým otváraním. Z nepreberného množstva krásnych boxov na šperky si zaručene vyberie každý!

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FRIEDRICH LEDERWAREN 23324-2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FRIEDRICH LEDERWAREN 23324-2.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií