PET PET

HELLO KITTY 42200008

Zobraziť katalóg
HELLO KITTY 42200008
5 3 hodnotení
Retiazka detský
Kód:  SP523

HELLO KITTY 42200008

Detský reťazec Hello Kitty, unikátny vo svojom vzhľade a dizajne, je vyrobený z vysoko odolného kovového skla s lesklou povrchovou úpravou. Je to nádherný šperk pre každú príležitosť.Hello Kitty šperky sa vyznačujú vysokou kvalitou spracovania a elegantným dizajnom.

Prívesok tohto srdiečkového šperku s rozmermi 23 x 23 mm je zasadený syntetickými zirkónmi. V reťazci je tiež jedna kľúčenka, ktorá je tiež vybavená žiarivými syntetickými zirkónmi. Reťaz má dĺžku 50 cm a je vybavený pevným upevnením na karabínku. Šperky sú v súčasnosti veľmi obľúbené. Reťaz tohto materiálu spolu s elegantnými príveskami je vhodný pre každodenné nosenie detí a dámy. S kľúčom alebo srdcom môže dáma dať blízkej osobe. Symbolický kľúč zo srdca poteší mladého muža, ako aj mamičku, priateľa alebo babičku malú pani.

Vďaka zaujímavému vzhľadu reťazca sa môžete ľahko prispôsobiť akémukoľvek oblečeniu a je skvelé, aby ste si vzali na krk mladého dieťaťa aj na krk mladé dámy. Dá mladému majiteľovi sebaúctu a zvýrazní svoju osobnosť. Získajte svoj malý reťazec, ktorý môžete zdieľať s priateľom!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HELLO KITTY 42200008
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HELLO KITTY 42200008.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií