Alza pre firmy

Morellato CZ54

Zobraziť katalóg
Morellato CZ54
Prívesok pre ženy, materiál: chirurgická oceľ
Kód:  SP1124 Produktové číslo:  CZ54

Morellato CZ54

Ozvláštnite svoj outfit štýlovým doplnkom z kolekcie svetoznámej talianskej značky Morellato drops a navrhnite si originálny šperk podľa vlastnej fantázie. Táto kolekcia v sebe snúbi mimoriadny dizajn i precízne spracovanie . Jedinečný prívesok Morellato CZ54 je vyrobený z kvalitnej chirurgickej ocele 316L , Ktorá je veľmi odolná oproti iným materiálom, a preto vydrží aj náročnejšie zaobchádzanie. Na prvý pohľad vás zaujme elegantný prevedenie v tmavo červenej farbe . Vďaka optimálnym rozmerom ho môžete ľubovoľne kombinovať i s ďalšími prívesky kolekcie Morellato drops.

Každý šperk je dodaný v originálnej značkovej krabičke Morellato s certifikátom pravosti.

Celosvetovo známy výrobca šperkov značka Morellato, sa špecializuje na produkciu moderných šperkov z chirurgickej ocele. Spoločnosť bola založená roku 1930 v Taliansku, presnejšie v meste Bologna, Giulio Morellato. Šperky nesúce štítok Morellato sú vyrobené z tých najkvalitnejších materiálov, vynikajú nielen precíznym spracovaním, ale aj veľmi nevšedným dizajnom. Ten je často doplnený kvalitnými zirkónmi, ktoré podporujú ich trblietanie a jemnosť. Zákazníkom je ponúkaný široký sortiment dámskych aj pánskych šperkov dodávaných v originálnych škatuľkách. Okrem kolekcie šperkov uviedla značka Morellato na trh tiež hodinky a ostatné módne doplnky, ako napríklad perá, kľúčenky či peňaženky.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Morellato CZ54
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORELLATO CZ54.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií